KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam Koleżanki;-)
Aleksandra matko 29 cykli
ja bym pewnie sfiksowała
ale dobrze, że już wiesz co w trawie piszczy, więc pewnie niebawem uda Wam się zafasolkować:-) pisz nam co tam dalej zdiagnozowali bo ja od stycznia też planuje uderzyć prywatnie do jakiegoś gina to będę zorientowana w temacie za co sie najpierw zabierać;-) powodzenia;-)
Pajkaa mówisz pozytywny test:-) jeny ja mam 15 dc i nadal negatywny, ale sądząc po ostatnim spóźnieniu cykl 35dni to i pewnie owu sie przesunie, zresztą na razie tylko czuje takie nabuzowanie w podbrzuszu, a śluzu niewiele, więc pewnie jeszcze czas
i masz rację tylko spokój nas uratuje, Jezu żebym ja tak mogła
Fioletowa super, że Synciu zdrowieje
mój tam nadal dycha jak gruźlik i dzisiaj wstawiłam znowu inhalacje z Pulmikortu bo nie szło wysłuchać jak kaszle
w przedszkolu znów nie był, może jutro ale jakoś zaczynam w to wątpić:-( a co do wykresu to ja prowadzę, ale na razie bez temki tylko takie moje notatki dotyczące śluzu, boleści, testów i serduszek
nie mam żadnych znajomych i chętnie bym Was pozapraszała, ale nawet nie wiem jak
Siwa powiem Ci szczerze, że troszkę zastanawiające te Twoje zachcianki, ale z drugiej strony ja takie rewolucje mam zwykle przed @ co jednocześnie i tak daje mi nadzieje na ciąże, jednak zwykle wychodzi co inne:-( ja w ciąży na początku nie miałam wcale apetytu, więc zmiana łaknienia jakoś w moim przypadku nie przemawia za ciążą
ale życzę Ci oby to było TO co chcesz;-)
Iza współczuje testów, ale powinno się udać;-) mój Antoś miał je robione przed 3 urodzinami i jakoś przeżył choć też lament był nieziemski
u nas IGG też było wysokie jednak z testów wyszła tylko leszczyna i sierść psa
ja osobiście uważam i moja pediatra również, że do 3 lat testy skórne są bardzo mało miarodajne i Antek na bank ma jakąś alergie, ale zobaczymy co dalej, teraz leczy go pod kątem astmy oskrzelowej - zobaczymy
powodzenia jutro;-)
u mnie na Kujawach mroźno strasznie, aż się nie chce nosa wytchnąć z domu, szyby miałam w aucie zamarznięte i dziś pewnie też będą
zmykam jeszcze pobuszować w necie, miłego wieczoru;-)
Aleksandra matko 29 cykli

Pajkaa mówisz pozytywny test:-) jeny ja mam 15 dc i nadal negatywny, ale sądząc po ostatnim spóźnieniu cykl 35dni to i pewnie owu sie przesunie, zresztą na razie tylko czuje takie nabuzowanie w podbrzuszu, a śluzu niewiele, więc pewnie jeszcze czas

Fioletowa super, że Synciu zdrowieje

Siwa powiem Ci szczerze, że troszkę zastanawiające te Twoje zachcianki, ale z drugiej strony ja takie rewolucje mam zwykle przed @ co jednocześnie i tak daje mi nadzieje na ciąże, jednak zwykle wychodzi co inne:-( ja w ciąży na początku nie miałam wcale apetytu, więc zmiana łaknienia jakoś w moim przypadku nie przemawia za ciążą

Iza współczuje testów, ale powinno się udać;-) mój Antoś miał je robione przed 3 urodzinami i jakoś przeżył choć też lament był nieziemski

u mnie na Kujawach mroźno strasznie, aż się nie chce nosa wytchnąć z domu, szyby miałam w aucie zamarznięte i dziś pewnie też będą