reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

moniś heh a ja dzis lecę do urzędu skarbowego w charakterze świadka

a brzuch mnie pobolewa, więc chyba raczej nie ma co czekać... tyle dobrego że jutro a nie za tydzień...

nenete kciukaski - żebyś chociaż ty trafiła :-D

reklama
A więc zrobiłam...
Eh...

No i jest cień cienia! Ale nie wiem czy mi się nie wydaje:szok:

Zrobiłam mega zooma prosto na pole testowe... widzicie coś?

eee.jpg

Nenete - Fioletowa z klawiatury mi to wyciągnęła!!! TO NIE JEST CIEŃ !!!! TOŻ TO BLADA KRESECZKA!!!!
GRATULUJĘ!!!! UDAŁO CI SIĘ!!!!!

Moniś
- ciekawe co doradzi gin. A z tą rozprawą to nie zazdroszczę, nie lubię sądów, czuję się w nich jak skazaniec :-D

Fioletowa - to czekamy do jutra, i zobaczymy co się będzie działo :tak:

Uf uf uf.. jeszcze większy stres, czy wszystko ok i czy to nie sen :confused: Jak ja to powiem mojemu R. Może lepiej nic nie mówić jeszcze:blink: Żeby nie zapeszać..:confused2::confused2:

Poczekam kilka dni i powtórzę test...

Uf uf uf.. jeszcze większy stres, czy wszystko ok i czy to nie sen :confused: Jak ja to powiem mojemu R. Może lepiej nic nie mówić jeszcze:blink: Żeby nie zapeszać..:confused2::confused2:

Poczekam kilka dni i powtórzę test...

Oż Ty wariacie :-D nie wystarczy Ci pozytywny test i piękny wykres ? hę??? przecież jesteś w ciąży! co tu ukrywać ? :cool2:

Nenete Jest krecha:))) Gratuluje.Ja tez mialam takie bladziochy:))
enya Mi gin kazal odczekac rok,zeby zajsc w nastepna ciąże.Ale wolalabym cesarke,chociaz boje sie ze kiedys jak zachce jeszcze trzeciego dzidziusia to nie bede juz mogla urodzic,po 2 cesarkach.

reklama
NENETE wlasnie miałam Ci pisać, ze Twój spadek to nie spadek:D:D ja tam nie widze cienia tylko blada kreskę :-D po cichu gratuluje:-)

Mou kurcze o jakim tescie bo przeoczyłam... robilam z nitką i igła i wyszedł syn:-)

Do góry