reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
hehe u nas wygrało "siusiak mnie boli, mamo pomasuj ploooooszę"

ja mam wyniki i wszystko w normach, środek stawki
prolaktyna 9,7 przy normie do 25

Albo to:Ala miała 2,5 roku, chodziła już do przedszkola i odbierał ją mój mąż. Pani w przedszkolu śmiała się do mojego męża że nie wie czy mu to powiedzieć ale Ala mówiła że tata śpi bez piżamy, mama się przytula do taty i ona będzie miała braciszka:-) hehehe

enya nieeezłe

to mi sie przypomnialo -znajoma opiekowala sie takim kilkulatkiem wygadanym i kiedys jechala z nim autobusem a ktos go w koncu spytal czy masz braciszka, a on na to "rodzice się starają i starają ale cos im nie wychodzi" cały autobus kwiczał

:-D
Tak sobie przypominam, że jak mały miał pół roku to byłam nim tak zachwycona, że z żalem myślałam o tym że rośnie i już nie będzie takim słodziakiem. Później pierwsze całuski, przytulanki i znów myślała, ze jak będzie miał z 4 lata to już nie to samo. A dziś myślę, że te jego teksty są najlepszym co mnie w życiu spotkało:-) Wiem już, że obojętnie ile będzie miał lat, odkryje w nim coś cudownego. Fajnie jest być rodzicem:-D

reklama
Do góry