reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dobrej nocki, kochane

Mou skoro Twój taki dumny chodzi...to życzę stosunkowo udanej nocki ;-):-p

:-D
nawet tempki nie mogę zmierzyć chyba że wpiszę tę "stosunkowo udaną" :laugh2:

...no to zmierzyłam... jaja jak berety :-D

tylko ciekawe co z tą owu? może to mleczko pszczele jajeczka mi nie chce wypuścić zanim nie będzie odpowiednio dopieszczone?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane, witam się i macham rączką, moj maluszek przy mnie stoi, mój większy chłopak śpi, a ja zdycham no czuję się jakbym grypsko miała...
Pożniej popiszę:)
całuję

Mou nie robiłam tych przeciwciał ale słyszałam o nich. I mam zamiar zrobić tylko na razie wydałam kupę kasiory na obecne badania, a wczoraj robiłam mojej Ali urodzinki w bawialni i jestem prawie spłukana:no: Po wypłacie muszę faktycznie je zrobić bo może tu tkwi przyczyna???

Kurcze dobrze że dzisiaj sobota bo mam naprawdę mocne bóle w podbrzuszu promieniujące do pleców - czasami to takie jak skurcze porodowe. No i to krwawienie...ech:baffled:

Z tym moim starym to kurde jak mam mu powiedzieć kiedy ma przyjechać jak nie wiem co z owu??? Czy po tym teraz będę miała normalne cykle, takie jak zwykle??? Czy się coś poprzesuwa?? Cholera, dla mnie kilka dni w tą czy w tamtą to ważna różnica...:crazy:

I co - czekacie teraz na mnie?? oj - nie... to nie mój miesiąc. Serducho pierwsze dziś się pojawiło (no ale jakie he he - M chodzi dumny jak paw i co chwila pyta czy się podobało) DO JASNEJ CIASNEJ!!! ZAWSZE SIĘ PODOBA Z NIM !!! HE HE
laugh.gif
yes2.gif
laugh.gif
yes2.gif

Wiem jedno - dziś mam totalny szczyt śluzu płodnego, więc może się jednak udało kilku plemniorkom przebić :) A ile, i czy moje jajo wredne je do siebie dopuścił to się okaże :)
Mou ciesze się że było tak fajnie :-):-D na a jak inaczej, ze swoim facetem w łóżku zawsze jest zaje...!:rofl2::tak:
Oby to był ten strzał! :-p:-)

U nas też w tym cyklu lichutko bo tylko dwa raze ale za to jak........ :-):-D heh

witam sie

Enya a Ty masz RH- ? że chcesz przeciwciała robić a Twój M ma RH+?widzę, ze @ nadeszla więc tulam i walcz dzielnie

Mou ale u Ciebie niziny są :-D

Milusia a ja u Ciebie na teścik czekam i co?? wiesz co chyba cos z pogodą jest bo ja od rana kicham jak opętana a chora nie jestem... moze to cisnienie...

Dotkas zaciskam kciuki :-)

kochane ogolnie malo mnie bo miałam mały kryzys malżeński... także było nieciekawie, ale juz jest lepiej stąd mnie mniej na BB bylo....nawet jak byłam widoczna to mnie nie było bo mam tak kompa ustawionego, ze jak załączam internet wlącza mi sie stronka BB...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa - no to dawaj tego chłopa - po dupie dostanie że denerwuje ciężarną :)

no i właśnie - niziny straszne ! ale mi się wydaje że owu będzie później po tych witaminkach moich.

Enya - przesunie Ci się o tyle co @ się opóźnia przez progesteron. Ale doopka już chyba nie bierzesz co?

Kochane na sekundkę bo lepię rogaliki, mam nadzieję, że wyjdą dobre bo je robię na krzywych nogach...

Testowałam no i jest jakiś cień cienia
test.jpgIMG_2627.jpg

reklama
Do góry