Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Viltutti - może i nie mam 14 kilowqego bobasa i może nie darła się całą noc, ale noc jak zwykle do kitu. Wróciłam z pracy o 2:30, mąż popylał z rozgadaną Emmą na rękach (spał może godzinę), przejęłam dziecia bo mąż dziś do pracy i tak się z nią bujałam do 4:30, udało mi się ją wreszcie uśpić koło mnie na łóżku ale po pięciu minutach zaczęła swoje jeżdżenie na twarzy z dupą wypiętą do góry, jeździ tak póki nie dobije do ściany i ryk, w końcu zastygła leżąc w stosunku do mnie do góry nogami wierzgając nimi i kopiąc mnie w twarz. Wstała 6:50 radosna i dziarska jak poranny skowronek. Teraz odsypia...nabiera mocy do szalonej nocy
![]()

zupełnie jak nie on bo generalnie po 15min jest znudzenie. Ale zakładam, że pasowało mu posiadanie widowni no i od czasu do czasu słuchał naszej rozmowy
Poza tym dziś też spał w dzień 2h. Godzinę na dworze i godzinę w domu a potem jeszcze 20min w aucie.