• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Marcia przedszkole jest po to żeby rączkę wycwiczyc. Głupim gadaniem się nie przejmuj. Nie każdy musi mieć zdolności manualna. Na adaptację też przyjdzie czas

Milenka święte słowa. A najlepsze są prace typu karmnik, przestrzenna zagroda dla zwierząt czy inne. Wiadomo że rodzice muszą pomoc.

U nas marnie. Tzn badania ok a ból jest raz mniejszy raz taki ze się zwija. Leczenie objawowe na razie. Bidula umeczona strasznie

reklama
Magda to się mała wymęczy. Oby ją szybko zdiagnozowali i pomogli.

Marcia spokojnie, przecież on nie dawno do przedszkola poszedł. Daj mu czas. Mój po dwóch latach potrafił na przedstawieniu płakać ;) co do rączki to wyćwiczy, nie każde dziecko ma zdolności manualne. Mój syn średnio radzi sobie z pracami, ale ja jestem dumna z każdej jego pracy, jak każda mama :)

reklama
Jestem, jestem [emoji485][emoji485]. U mnie godzina w tył wiec wy już po jedym a ja dopiero sie zjawiam.

Mąż do późna był w pracy, sama musiałam wszystko ogarnąć. Przyjechał akurat na usypianie wiec sprzedałam F w jeden sekundzie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry