• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Co Wy za zgorszenie tu siejecie? :D

Witam się, nie do końca kontaktowa, ale wiem jak się nazywam, więc nie jest źle ;) noc kiepska.

Kawa pachnie na stole ;)

Witam,

Magda trzymam kciuki za szybką diagnozę.

Kroczek faktycznie sytuacja sama się wyjaśniła. I moim zdaniem w najlepszy z możliwych sposobów.

Truskawkowa mąż to ma fantazję z tymi niespodziankami. Nie mógł po prostu kwiatów kupić.

Jeśli chodzi o szkołę to zgadzam się z wami. Ja tak ciężko nie miałam, a teraz od dzieci wymaga się bardzo dużo i jeszcze z każdego przedmiotu mają być najlepsze :wściekła/y:

Do wczorajszego wina się nie dołączyłam, bo wyszłam wieczorem z mężem na drinka, ale że akurat jestem na etapie "mój mąż jest głupi" to przyjemności z tego nie miałam i mogłam jednak wpaść do was.

Witam :-)
Ja dopiero kawę piję, bo wstałyśmy po 7. Starsza poszła do szkoły na 9.

Marcia co za kretynizm. A co z dziećmi, które nie chodzą do przedszkola. Moja starsza nie chodziła I poszła do szkoły jako 6 latka (urodziła się w grudniu) i była młodsza od innych dzieci. Ale szybko dogoniła pozostałych.
Chciałabym, żeby Kinga chodziła do przedszkola ale marne szanse.

Ma to moje dziecko spanie :) nie chce wkurzać ale od 20:30 do 5:30, flacha i dalej śpi.
Pogoda zapowiada sie piękna, już grzeje pięknie. Muszę sie wybrać po jakies sandałki dla F, tyle tylko, że jeszcze nie chodzi wiec ujdzie jak jeździ w wózku z gołymi nożkami.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry