Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ad. szpitala - jakie bierzesz pod uwagę?
Laseczki jestem już w domku u rodzicówZostaję tu już do porodu
Kubulek jest już dużym chłopcem bo na Usg pani dr określiła jego wiek na około 32t4d i termin przesuwa mi się na 18 kwietnia. Wiem że nie powinnam się sugerować tymi usg i zmieniajacymi sie terminami ale ustale juz mam nadzieje na 100% date cc 21 marca na wizycie kontrolnej.
Przepraszam Was dziewczynki ale jeszcze dzis nie odniose sie do Waszych postow. Od jutra bede na biezaco![]()
!!! Co prawda mój lekarz każe się trzymać jednego terminu i nie sugerować się resztą bo termin się nie zmienia tylko dzieci mają różny wzrost i waga i stąd potem te różnice. Mój w 30tc ważył 1830gram i też mówili że spory co mnie przeraziło, bo póki co mam rodzić sn ale to lepiej podobno, bo jak będzie chciał wcześniej wyskoczyć to będzie bardziej gotowy :-)...
. Co prawda minimalnie, ale brodawki a szczególnie prawa mnie tak od wczoraj boli że nie wiem
... Mam nadzieję, że to nie przyspieszy porodu...