reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam. Ja na święta już prawie gotowa-mięska porobione, placki upieczone, dziś tylko barszcz ugotować, pomyć podłogi i ŚWIĘTA :tak: CO prawda zaraziłam się wirusem od syna i kaszel mam straszny(katar już przeszedł na szczęście), ale to nic, ważne, że już koniec tej przedświątecznej gonitwy;-)
Gdybym sie jutro nie odezwała to:

Życzę Wam spokojnych, radosnych, pełnych miłości świąt, spędzonych w rodzinnym gronie no i....bogatego Mikołaja:-D

Laseczki makowiec skończony, sernik tylko galaretką zalać i karpatka się robi :)
Potem mycie podług i laba :D

Moje kochane dzieciaki jak byliśmy w sklepie powycierały kurze w całym domu i poodkurzali wszystko, więc zostało prawie nic :)
W nagrodę grają na x-boxie od 11. Co tam, raz w roku im się należy :D

Kochane, wszystkiego najlepszego spokojnych i radosnych świąt spędzonych w gronie kochanych osób :) Dla was i dla najbliższych.
Bo ważna jest atmosfera a nie to co na stole :)

Życzy cała moja rodzinka

Witajcie :)

ja dzisiaj po tescie glukozy juz mam wyniki, niestety chyba nie najlepsze, no ale zobaczymy co powie lekarz :(
u mnie w tym roku przygotowania oparły sie jedynie o drobne sprzatanie i przygotowanie prezentów dla rodzinki. Wszystko juz zapakowane i jutro jedziemy w trase :)

Kochane, wszystkiego najlepszego na te święta Wam zycze, dużo radości i usmiechu dla Wszystkich rodzin :)

PS
Dagmar ja sie nie znam na tym za bardzo ale co do allegro to zglasalas im ten precedens z wozkiem? oni maja kazda paczke ubezpieczona - moja kolezanka mi mowia, jak zakup jest powyzej 50 zł to wlasnie powinni ci kase chociaz oddac z tego ubezpieczenia - tak zrozumialam wypowiedz mojej kolezanki, ona tez sie kiedys o jakis zakup znimi targała i dostala zwrot pelnej kwoty z ubezpoieczenia ostatecznie. Trzymam kciuki zeby i Tobie sie udało!

Witajcie kochane kwietnióweczki

ja z robotą średnio wyrobiona bo pół dnia spedziliśmy u znajomych ale co tam atmosfera sie liczy a nie to czy podłogi czyste a nastroje nam dopisują. Jutro na szybcika posmaże rybki i zrobię grzybki w śmietanie i gotowe. Maz poodkurza i pozostaje nam się wyszykować i swietować. My święta w rozjazdach pomiedzy dwiema rodzinami.

Również życzę Wam kochane Zdrowych spokojnych świąt, uśmiechów na twarzy i brykajacych maluszków w brzuszkach. Pozdrawiam

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,

Zdrowych, spokojnych świąt kochane, spełnienia marzeń, pociechy z mężów i dzieci.... buziaki :)

reklama
Do góry