reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
madzikm tylko że mój nie w błocie a w szambie lub padlince się wyczochrał:no: Tak wiem straszne ale już jest git:) Poza tym oduczyliśmy go spania w łóżku bo nie wiem jak to z Kubusiem będzie a 4 w łóżku to już przegięcie:)

Dziewczynki wiecie może co słychać u Jouluatto???
Dawno się nie odzywała a jakoś tak od kilku dni chodzi mi po głowie co u niej?

Moj piesio dalej bedzie z nami w lozku spal:tak: Malenstwo bedzie miec wlasne lozeczko, dostawione bezposrednio do naszego, poza tym ja balabym sie brac takie male dziecko do lozka. Maz duzy, ja sie w nocy wierce wiec strach, ze malenstwu cos zrobimy.
Poza tym Forrest to byl dla mnie ratunek kiedy po drugim poronieniu mialam z deczka depresje, ten maly szczeniak przywrocil mi radosc zycia, pocieszal po dwoch kolejnych nieudanych ciazach i in vitro, jest chyba po mezu moim najlepszym przyjacielem. Nie chce tez zeby pies, ktory od ponad pieciu lat jest przyzywczajony do spania z nami i ktory, szczerze mowiac nie jest fanem dzieci, odczul pojawienie sie malenstwa jako atak na jego pozycje w domu. Musze jakos Forrcia przekonac do malej istoty a wygonienie go z lozka chyba nie byloby najleszym pomyslem. Zreszta ja mam takiego fiola na punkcie psow, ze chyba bym z zalu sie zaplakala jakby mnie ta morda rano nie budzila. On sie wtula w szyje i fufa nosem - obled:-D:-D

Nasza Fecia też śpi z nami w łóżku i nie zamierzam zmieniać stanu rzeczy jak się młody pojawi.
Jakoś w ogóle nie ogarniam co dziecko ma robić w naszym łóżku... Jakoś to dla mnie nielogiczne i niepotrzebne.

Hej dziewczyny . Nocka u mnie koszmarna myślałam że P. zabije od 2.30 do 3.20 strzelał zębami myślałam że oszaleję wstawanie za potrzebą i zatkany nos sprawiły
że ledwo żyję. Mam nadzieje że wam lepiej nocka mineła:-)
A mam pytanie czy w y tez w kroczu odczuwacie np takie ciągnięcie jakby ścięgna ?

Witam :-)
Po kilku przespanych nocach znowu powtórka z rozrywki Obudziłam się po 3, zasnęłam przed 6, przed 7 musiałam wstać

Kroczek
nie wpychaj się w kolejkę, poczekaj na koleżanki ;-)
Madzik do mnie wczoraj sąsiadka z tekstem, że nie poznała kto to tak powolutku się toczy i co to będzie za 2 miesiące.
No i właśnie sama się zastanawiam co to będzie

Nasza Fecia też śpi z nami w łóżku i nie zamierzam zmieniać stanu rzeczy jak się młody pojawi.
Jakoś w ogóle nie ogarniam co dziecko ma robić w naszym łóżku... Jakoś to dla mnie nielogiczne i niepotrzebne.
To samo co pies robi w łóżku ;-)

reklama
Witam sie środowo :)

u mnie noc jak zawsze - nieprzespana. dziewczyny ja od 17 tygodnia mam bóle i rozciaganie .. i chyba juz sie do nich przyzwyczailam :)
U nas pada snieg, a ja ta kanape sprzedalam i dzisiaj noc spedzilam na materacu :wściekła/y: a moj maz grzecznie sie spakowal i pojechl w delegacje. Jade dzisij n poszukiwanie wygodnej i duzej kanapy :) jak cos kupie to wkleje.. i najlepiej jkby do piatku mi j przywiezli i wstawili :-D ponoc kobiecie ciezarnej sie nie odmawia bo myszy zjedza..bede tym szantazowac :D

milego dnia wam zycze i duzo zdrowia! patrzac za okno to tego zdrowia najbardziej :)

Do góry