reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja wszystko robię prywatnie i z własnej inicjatywy. Bo jakbym czekała na zalecenia i skierowania od lekarzy (mimo że chodzę do 2 równolegle i do tego prywatnie...) to bym chyba do tej pory nie wiedziała czy na pewno w ciąży jestem... :-/
Dobre!!!!!

reklama
Dagmar ty to mistrzyni budowania napięcia jesteś. Kobietom w ciąży denerwować się nie wolno, a tu koleżanka jedni lakoniczne zdanko o szpitalu pisze i zadowolona. Oby następnej okazji do takich wiadomości już nie było, do połowy marca grzecznie w domciu.

Agmaa dopochwowe takie na szybko, żeby serduszka posłuchać mam na każdej wizycie, brzuszne miałam dwa, teraz w lutym 3 ostatnie będę miała. Chodzę państwowo do gina

Jotemka zdrówka dla ciebie i gromadki.Nie jest z tobą tak źle skoro tyle roboty odwaliłaś;-)

Przed południem po plecak basenowy dla Oli musiałam skoczyć - od jutra w szkole akcja basen się zaczyna, mamusia żądna wrażeń na raz w tygodniu do opieki się zgłosiła. Mam nadzieję że przeżyję i nikogo tam nie uduszę.

Mam jeszcze 2,5h luzu, chyba ruszę dupsko i za prasowanie się wezmę (mam wrażenie, że sąsiedzi mi swoje podrzucają, bo wiecznie sterta leży)

Też właśnie chodzę prywatnie i do tej pory myślałam, że nie ma potrzeby chodzić jeszcze do kogoś ale teraz mam wątpliwości. Będę musiała po prostu prosić moją panią dr o te badania i już...

Jotemka zdrówka dla ciebie i gromadki.Nie jest z tobą tak źle skoro tyle roboty odwaliłaś;-)

Bo jak lezę to mnie wszystko boli.... Więc wolę robić cokolwiek. Wczoraj wieczorem popłakałam się z bólu mięśni i stawów. Masakra.
A jeśli chodzi o prasowanie i pranie to mnie chyba z całej dzielnicy obdarowuję ;-)

Też właśnie chodzę prywatnie i do tej pory myślałam, że nie ma potrzeby chodzić jeszcze do kogoś ale teraz mam wątpliwości. Będę musiała po prostu prosić moją panią dr o te badania i już...
Agmaa, ja miałam usg planowe w 12 tc, w 20 tc, bede miała dopiero w 34, bo wczoraj robiłam echo serca Bąblowi. I wszystko robię prywatnie i chodzę prywatnie.

Agmaa, ja też ostatnie miałam robione w 19 tygodniu, a na następne wybieram się dokładnie dzień po Tobie.

U mnie raz nie było USG i przez to ostatnio lekarz nie miał do czego porównać dł. szyjki grrrr.
Co pocieszające to chodzę na NFZ i wszystkie badania miałam zlecone na czas i nie musiałam się o nie prosić...

reklama

chodzisz prywatnie i tak malo masz usg? ogolnie na nfz sa 3, jedno 12-14 tydz, drugie polowkowe i trzecie ok 32 tyg, ja mialam jeszcze 4 w 24 tyg, ale to juz u innego lekarza. Teraz bede miala wlasnie 4 dokladnie 14.02 :-)

Do góry