reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

ZUZANKA no ja się pobawiłam właśnie nim i uważam ze jest fajne,ale ona jeszcze nie kapuje co naciskać,myslę że dorośnie do niego;-)
A moja druga noc bez butli:szok:,kilka razy tylko smoka dawałam i przespała nockę:-D

reklama
witam i ja w ten mokry poranek. u nas lęk separacyjny... jak zajrzałam do bawiącego się o poranku dziecka to już ryk jak chciałam wyjść. teraz śpi na ręku a ja mam pranie do powieszenia. z plusów mam czas na bb :)

Witam :-)
U mnie noc tragiczna, młoda budziła się co godzinę. Teraz też nic jej nie pasuje, tylko się drze :baffled: Idę ją wsadzić na chwilę do krzesełka, to może uda mi się choć obiad zrobić.

Milenka - spokojnie dorośnie do niego, a tak pozatym to wiem ze lepiej dziecku nie dawac za duzo naraz zabawek, bo szybko sie nudzi. Ja tak robiłam ze jak starszy nie bawił sie juz jakąś to chowałam i po miesiacu wyciągałam i był zachwycony "nowa" zabawką:-)

Ja jeszcze w pidżamie, młody śpi juz 1h na rękach, starszy został w domu bo kaszle strasznie a musze sie ubrac i isc do sklepu bo nic na obiad nie mam.

Hej
Widzę, że ciężki okres mają te nasze dzieciaczki teraz:no: Zresztą jak się poczyta o skokach rozwojowych to wychodzi, że dziecko pomiędzy szóstym a dziewiątym miesiącem życia jest w permanentnym kryzysie, a przecież może być i dłużej. U nas dziewiąty miesiąc jutro a tu się nie zanosi na żadną poprawę, wręcz wydaje się że jest z nocy na noc coraz gorzej:no:
Byle do świąt - i ja i mąż mamy długie wolne na święta to może coś odpoczniemy:tak:

Oj widze ze ciezki okres u wiekszosci dzieciaczkow. Moj jest w miare tylko te noce.... chociaz i tak lepsze niz jeszcze jakis czas temu.

Bylam dzisiaj w lidlu i wyjatkowo nawet sporo ciuchow dzieciecych bylo. Kupilam mlodemu sweterek a starszemu rajstopy.

Czekam wlasnie u dentysty!!! Zeby mam w oplakanym stanie ale ja tak nienawidze dentystow!!!!! Jestem przerazona!!

Czekam wlasnie u dentysty!!! Zeby mam w oplakanym stanie ale ja tak nienawidze dentystow!!!!! Jestem przerazona!!

pomyśl jakiego będziesz miała pięknego ząbka :) ja mam fetysz na ginów i dentystów :) ale na ginów po porodzie trochę mniej ;-) natomiast od dentysty wychodzę zawsze mega happy i nigdy znieczulenia nie biorę :) Może Cię ta moja głupota rozluźni :)

Moja znowu ma ciężki dzień, ale nie smęcę... zrobiłam wczoraj coś głupiego - dałam jej cząstkę pomarańczy do ręki przekonana, że jak każdy pokarm wyląduje na podłodze.. a ona ją wyssała z umiłowaniem.. nic jej nie jest po tym, to nie wiem - dawać czy nie? wiem, że się nie powinno, ale to mi ją na 10 minut usadziło, a u nas to jak wieczność :-)

u nas piękne słońce ale i przymrozek :) kremik ochronny poszedł w ruch

Katjuszko - ja też miłośniczka dentysty bez znieczulenia.
Gin w Polsce chciał sobie powiesić moje zdjęcie na ścianie po tym jak zrobiłam ablację laserową bez znieczulenia, ale tyłek mi pot oblał:-D

Marcia - poszła bym za Ciebie no ale się nie da

Milenko - bo twoja córcia to w ogóle jest perfect:tak:

Emma zasnęła mi na rękach. I mogła bym odłożyć do łóżka i coś porobić ale wygląda tak słodko, że mi tak jakoś żal się rozstać:cool2::cool2:

reklama
Katjuszka - niby cytrusy zabronione, ale jesli zjadła i nic jej nie jest to spoko, nie ma co sie tak sztywno trzymac tabelek. Mój ostatnio zjadł kawałeczek mandarynki bo dawałam starszemu a ten tak krzyczał ze tez chce wiec mu dałam, i ok zadnej wysypki.
moja znajoma np miód dawała juz 5mies córce, a niby miód po 1 roku bo uczula dzieci, a jej małej nic nie jest.
Więc jak smakowało jej to na zdrowie :-)

Do góry