reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ale mi dzień dzisiaj uciekł:baffled:
KATJUSZKA cytrusy są zakazane bo alergiczne ale jak małej nic nie jest to niech wcina,mnóstwo witaminy c.Ja jak kupie to pewnie dam młodej liznąć czy jej podejdzie.

MADZIKM z tym perfect to się zapędziłaś,heh.Ale niech będzie grzeczna skoro sprawia inne problemy,chociaż póki co w tamtej kwestii też muszę ją pochwalić:tak:
Ja jeszcze nigdy nie brałam znieczulenia u dentysty,w tamtym tygodniu wyleczyłam dwa i mam nadzieję mieć trochę spokoju;-)

reklama
U mnie dzisiaj cały dzień na wariata, do południa młoda za dużo nie dała porobić. A po południu miałam zebranie w szkole i musiałam brać Kingę ze sobą, ale niemal godzinę grzecznie przesiedziała, tylko ze dwa razy pokrzyczała, chyba chciała pokazać, że ona tu jest :-D

Milenka - kupiliśmy taką piłkę "ażurową " w środku której jest druga malutka grzechocząca piłeczka i jeszcze dmuchaną wieżę składającą się z obręczy od największej do najmniejszej. Piłeczka się bardzo podoba bo ucieka, łatwo ją złapać przez te ażurowe otwory i jeszcze wydaje dźwięk więc pełnia szczęścia. A wieża jeszcze nie jest napompowana.
Zaraz wchodzę na zakupowy oblukać co tam umieściłaś ;-)

Zuzanka - Interstellar. Bardzo mi się podobał. Tylko końcówka słaba jak dla mnie, ale ogólnie warto. S jeszcze byliśmy w Imax więc mega wrażenia wzrokowe i słuchowe :-)

Moj chlop w delegacji a chlopaki wykapani usneli oboje w 10 minut i to przed 20!! Ja zajadam spokojnie kolacje i mam czas na forum :-) jeszcze gdyby mlody dal mi sie dzisiaj wyspac to juz bylby luksus!

Dentyste przezylam i nie bylo tak zle. Oczywiscie ze znieczuleniem ale gabinet i pani dentystka zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie wiec mam nadzieje ze sie w koncu przelamie. Bede musiala, bo troche wizyt mnie niestety czeka.

Widze ze szal zakupowy trwa. Tez powoli zastanawiam sie nad prezentami dla chlopakow bo niby maja pelne pudla zabawek ale w sumie niewiele takich konkretnych. Same *******y.

Katiusza wedlug mnie nie ma czegos takiego jak schematy zywieniowe. Skoro sprobowala i nic jej nie jest a smakowalo to ja bym dawala. Oczywiscie nie w jakis wielkich ilosciach ale skoro ma to uszczesliwic twoje dziecko a dzieki temu i Ciebie to czemu nie. Moj na przyklad dostal dzisiaj zupe z dyni ugotowana przez moja mame z dodatkiem mleka krowiego i nie zauwazylam zeby cos mu bylo.

Oho wiedzialam ze nie moze byc zbyt pieknie. Wlasnie pierwsza pobudka.....

Katjusza ja tez mysle ze jak córka zjadła i nic jej nie jest to juz mozna ciutke dawac :)

marcia super ze juz po dentyscie, ja tez nie przepadam za sprawami "gębowymi".

rila super ze byla chwila na relax. Zazdroszcze. Tez marze o kinie, a jak byla okazja to Mlody dostal temperatury i juz po ptakach.

Ale sie dzis przestraszylam! Jedlismy z mezem taki owoc kaki podobny do mango i dalam malemu polizac,a on odgryzl dziaslami spory kawalek, ale na szczescie w pore wlozylam palec i wyjelam uf!

Madziolina trzeba bylo poczekac co z nim zrobi :-) w blw podaje sie od poczatku w calosci :-) a dzieci czesto radza sobie lepiej niz by nam sie wydawalo.

Eh mlody juz drugi raz sie obudzil. Niedawno niby usnal ale wlasnie jeczy przez sen :-( rety jak mi go szkoda :-(

Eh mlody wyladowal w moim lozku. Meza nie ma to nam nie ciasno :-) ryk byl taki jakby go ze skory obdzierali. Wysmarowalan dentinoxen i w koncu jakos usnal. Ciezka noc przede mna....

reklama
Dzien dobry :) U nas jak zwykle pobudeczka punktualnie o 7:22 ;) Nie wiem dlaczego moje dziecko tak sobie upodobalo ta godzine... Jakby nie moglo np. 8:22, albo jeszcze lepiej 9:22 ;)

Kino mowicie... Mmmm, poszlabym i to bardzo! Przed ciaza ciagle chodzilam, a teraz ciezko mi sobie przypomniec kiedy i na czym ostatnio bylam. I na razie sie nie zanosi bo maly moje wyjscia odreagowuje w nocy i jest masakra. U nas tez lek separacyjny na calego, nawet ukochana babcia jest aktualnie beee. Na spacer moze wziac ale na raczki to juz nie ma mowy ;)

Ide na zakupowy ogladac co tam wrzucilyscie ;> Widze ze Emilka pol forum zaopatrzyla, ja tez wlasnie czekam na zestawik :)

Lece sie pakowac bo jutro w koncu jedziemy do domku! Jupiii :) A popoludniu wybieramy sie jeszcze na otwarcie jarmarku swiatecznego, ciekawe jak maly zareaguje.

Ostatnia edycja:
Do góry