reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
No tak, tylko coś mi się kojarzy, że źle znoszą antybiotyki i im się mało podaje. Nie wiem, czy nie pomyliłam czegoś.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja Was czytam caly czas :-)
Wspolczuje chorowitkom, ja juz sie wyleczylam, maly na szczescie nie zlapal!
Narazie raczkujemy, ganiamy kota, stajemy wszedzie, gdzie popadnie i chodzimy przy meblach, puszczamy sie i stoimy bez trzymanki i to bardzo dlugo, wiec pewnie niedlugo bedziemy robic pierwsze kroki :-)
A!!! I nadal bez zadnego zabka :-)

Milenka usłyszała, że będzie dalsza rehabilitacja i od razu na nogi stanęła. Serdecznie gratuluję :tak:

DJMka spokojne noce to pewnie już tylko kwestia chwili. Wyjdą wszystkie nękające Małą zęby i prześpi calusieńką. Obiecuję :tak:

O indyku też słyszałam, że jest mniej szkodliwy.

Marcia wy już swoje odchorowaliście więc byłoby ogromnym świństwem ze strony choroby ponownie was nawiedzić.

U nas już zaczyna się piękna pogoda i po południu zaliczyliśmy pierwszą awanturę na placu zabaw, bo chcieliśmy już wrócić do domu, a Julek chciał dalej szaleć :-) A, no i dzisiaj ukradł mi z talerza kotleta mielonego. Ale że zrobił to tak sprytnie, że aż mi zaimponował to pozwoliłam mu go w spokoju skonsumować :-)

Agunia moje dzieci nie są tak łaskawe ze spaniem. Starszy noce zaczął przesypiać ok. 2 lat. Dla mnie noc marzenie to 2 pobudki ;)

Julek prawdziwy facet, umie upolować sobie sprytnie jedzenie ;)

Dziewczyny ja Was czytam caly czas :-)
Wspolczuje chorowitkom, ja juz sie wyleczylam, maly na szczescie nie zlapal!
Narazie raczkujemy, ganiamy kota, stajemy wszedzie, gdzie popadnie i chodzimy przy meblach, puszczamy sie i stoimy bez trzymanki i to bardzo dlugo, wiec pewnie niedlugo bedziemy robic pierwsze kroki :-)
A!!! I nadal bez zadnego zabka :-)

madziolina i Wy tak wszystko razem? Wow!

reklama
Do góry