Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

alesia dowcipny ten twój mąż
jagna mi tez po dwóch godzinach z żyły pobierali i tez mnie łeb po tej glukozie bolał, wróciłam do domu i poszłam spać. Tez miaąłm tylko po 2 godz. 75g
ewa Ja przyłączam się do życzeń dla Franka - 100 lat, zdrówka i uśmiechu na buzi.
Josek to jak pierwszy raz po dłuższym czasie:-). My na Mikołajki kupujemy sobie tylko po słodyczu (ewentualnie mąż jakieś dobre piwko dostaje ode mnie).
mrówkaa w tej książce jest tylko kilka nowych przepisów, zdecydowana większość jest z bloga. Ale ja to maniaczka książkowa jestem, zaś moja mama nie korzysta z internetu.
Co do prania ubranek to słyszałam że należy prać w temp powyżej 40 stopni bo 40 st. i mniej nie zabija skutecznie bakterii itp. a odnośnie proszku przymierzałam się do Dzidziusia bo jest tańszy ale ponoć ubranka po nim szarzeją. Nastawiam się na Lovelę.
A do kiedy należy używać proszku dla niemowląt?
Ja myślałam żeby zużyć dwa opakowania tego dla niemowląt i przechodzić na zwykły (z dodatkowym płukaniem) - najwyżej wrócić do dziecięcego jak uczulenie się pojawi.
A jaki odplamiacz kupić? Zwykły vanish wystarczy?
A kupujecie jakiś płyn do płukania/zmiękczania?
młodamama pierwszy raz słyszę o takim proszku do dezynfekcji - muszę chyba pojechać do sklepu i się zorientować co jest.
Co do zakupów to ja tak pytam już o wszystko bo po nowym roku musimy kupic łóżeczko z wyposażeniem i wózek - a to będzie spory wydatek, dlatego resztę chciałabym mieć wcześniej. Np. teraz za bony kupimy pampersy i proszek.

Ewa - chyba do ciebie pytanie, bo ty dużo pieczesz. Znasz się na maszynach do wypiekania chleba? Mamy świąteczne zamówienie na taki prezent i nie mam pojęcia na co patrzeć przy wyborze?
Wszystko było by dobrze, ale mojemu się takie rzeczy zawsze w ostatniej chwili przypominaja…
I najgorsze, ze mnie Glowa boli.