reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ewa najlepszego dla Franka :)
Aneta gratuluje rozpoczęcia nowego tygodnia :) ja kilka dni dalej a termin mamy ten sam ;) co do kurtki... to chyba do Tych butów lepiej czarna...
Wkładek laktacyjnych kupiłam 2 opakowania po 50 sztuk na razie, zobacze jak się sprawdzą.

A teraz sprawe mam...pisalyscie o proszkach do prania... przegladam te ciuszki co ostatnio dostalam...i mi smierdza ;( który bedzie najprzyjemniej proszek pachniał? I sprawa plam...jak namocze w tym odplamiaczu albo zwyklym proszku a potem w tym bobasowym wypiore to bedzie oki? Ten zapach mnie opycha normalnie....bleee... może dlatego że ciuszki prawie 3 lata lezaly zamkniete.... dobrze ze teraz za nie sie zabrałam...

Julek znalazł prezent pod choinką i mówi: o rzeczywiscie byłem grzeczny hihihi

Aneta a mi pasuje ta kurtka do tych kozaków, sama mam granatowa kurtke i kozaki taki camel kolor i czarny do dzinsu tez mi pasuje :-)

kama upierz najpierw w normalnym a potem w dzidziusiowym bo te dzidziuskowe nie wypieraja zapachow.....

Ewcia... uściski urodzinowe dla Frania.... Ale fajnie, że się w Mikołajki urodził... trochę mniej fajnie dla niego :) Jeden prezent...
Tortu upieczony???

Aneta rzeczywiście ta kurtka z tymi butami nie bardzo wygląda.., kup zatem czarną... Jak Michelle? Zdrowa? Minęła jej gorączka|

Aneta- mi tam tez pasuje ta kurta z kozakami...ja lubie granatowy kolor

a ja uzywałam z Hanka pieluch z Lidla- dla nas byly najlepsze- ale kazdemu pasuje co innego, trzeba popróbować.

ja dzis powolgowalam z dietą- najadłam się pysznego chlebka z dżemem..

mamusia dobrze prawi z tym praniem, też tak robiłam z ubrankami po dzieciach, bo te delikatne proszki jednak zostawiają smrodek, w końcu nie są za bardzo perfumowane ;)

Aneta jak dla mnie te buty i ten płaszcz pasują. Z resztą to tylko jeden sezon tak pochodzisz, a później pewnie kurtkę sprzedasz. Czarnego pełno w koło ;) Ja mam czerwony płaszcz :D

Ewa, wszystkiego naj dla synka, zrobiłaś tort? ;>

reklama
Dzięki jeszcze raz za wszystkie życzenia :D

Kilku chłopakom, którzy się po Franku urodzili rodzice zmienili imiona na Mikołaj ;) Straszna zbrodnia - imieniny, urodziny i Mikołaj na raz :)

Co do tortu, to piekę cztery ;P Tydzień temu byli Teściowie, jutro moi Rodzice, pojutrze Chrzestni, a w pon. tort do przedszkola ;)
Ale żaden nie będzie klasyczny.
Był już torcik z budyniem jabłkowym i kokosem, jutro muffinki korzenne ze śliwkami, pojutrze piernik na szybko, a do przedszkola wuzetka :D
Do tego dwa obiady i kolacja ;)
Dziś z kuchni wieczorem nie wychodzę ;) Ale plus taki, że piernik już mam ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry