reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Anetko mnie tez sie zestaw granat z brązem podoba ja zaś nie bardzo lubie czarny.
Carrii podpowiedziałas mi prezent pod chine dla szwagra on lubi piwo kurcze musze pogrzebac jakis taki zestawik kilku piwek kupić może fajny kufelek.
Koreczek fajnie ze na wizycie wszystko dobrze, na nadcisnienie można kupić w aptece herbatke ziołową chyba lepsze to niz tablety.

Ja pospałam troszkę a teraz czekam juz na męza bo po małą pojedziemy na angielski a potem do tesciów..
Umnie skończone 26 tygodnia leci 27 a wczoraj lekarz wpisał w karte juz skończone 27 tak wg USG wyszło.
W sumie troche mnie przeraza wpis z suwaka że po 27 tygodniu powinnam czuc 10 ruchów na godzine :szok:

Ostatnia edycja:
Josek no mi polozna wczoraj powiedziala ze to od 30 sie liczy...ja wlasnie tak w panike wpadlam bo moj sie jescze tak obrócił, że mało co go czuję...
No a ja zrobiłam sobie pastę z makreli tak mnie naszlo.... i na bułeczkę...do tego ananasik :-D ale mnie wzięło...

ufff no a ja juz sobie wymysliłam ze to w każdej godzinie po 10 ruchów a a tym moim leniwcem to bym przecież na zawał zeszła.
Druga moja ciąża jednak jak w pierwszej ciągle zielona jestem:)

jak lezalam w szpitalu to kazali mi liczyć ruchy 3 razy na dobę w okreslonych godz- a to był 25tc, dziecko jest najbardziej ruchliwe w 24-28tc a potem troche niej dlatego powinno być tych 10 ruchów-co najmniej- na godzinę w czasie aktywności dziecka. Tak mi się wydaje przynajmniej:tak:

Josek i z tego co czytałam to w godzinie ale takiej, kiedy mały jest najbardziej aktywny. Poza tym moja położna mi mówiła, że to nieprawa że panikuje (bo tak jej powiedzialam..a pewnie blada ze strachu byłam...) tylko jak czuje się, że są jakieś zmiany w zachowaniu czy coś, takie co niepokoją, to od razu albo do lekarza, do poloznej, albo na IP.

Agnis brawo dla taty, moj to w zyciu by sje nie zgodzil... heheh...
Ozila daj znac kiedy w przyszlym roku bo ja jak Bozia da to tez sie wybieram z dzidciakami....
Ja jeszcze nie kuoilam nic Julkowi, jak Go wysle do polskiej szkoly to skocze I cos malego kupie.... skurzana puffe w kuchni potraktowal nozyczkami I ma przechlapane wiec minimum dostanie..... ma prawie 6 lat I nagle zaczal mu sie okres demolka????!! Myslalam, ze zemdleje jak to zobaczylam.... do swiat ipoda nie moze dotknac, mial uzbierane 180$ na miniipoda I pojedzieny za to kupic nowa puffe a na mini ipoda poczeka az Lena sie urodzi ... chyba ze napsoci cos jeszcze.....

Co do pieluch to Julrk niby duzy bo 56 cm I 3800 ale jakis taki chudziutki byl I 2 paki newborn byly.... same zobaczycie, kupcie po jednej pace a pozniej bedziecie dokupowac...
Ja mam zaraz zajecia ostatnie I pon wtorek egzaminy nawet nie wiecie jak mi ciezko teraz idzie.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry