reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja mam póki co 3 paczki wkładek, które mi po Adaśku zostały (później tetre tylko podczas karmienia podkładałam).

Dla Adaśka prałam rzeczy w płynie dzidziuś, a teraz kupiłam hipoalergiczny proszek szary jeleń.
Szybko przeszłam na zwykły płyn z podwójnym płukaniem, ale to wszystko zależy od malucha, bo są dzieciaczki z wrażliwą skórą, którym np. trzeba ubrania prać w orzechach czy kuli, bo wszystko inne je uczula.

Mamusia
, dady są w dobrej cenie, nie wiem jak te dla noworodków, ale większe rozmiary się opłaca, do tego często są promocje. No i nie są tak perfumowane jak pampersy (mnie ten ich zapach odrzuca), a do tego cienki i miękkie.

Ale wichury!! wczoraj ciśnienie rano było 1014, a na wieczór zleciało do 988 :O szok, aż stacja tego spadku na wykresie nie ogarniała. Dziwne tylko,że mnie głowa nie rozbolała, może za duży i za szybki spadek :P

reklama
Sto lat dla Franka ;))

Koreczek gratuluję udanej wizyty ;)) ale odpoczywaj dużo, skoro Cie spojenie boli.

Ja dziś trochę musiałam popracować.. ale teraz leże sobie pod kocykiem ;))

Ja tez muszę się wybrać zapisac do szkoły rodzenia ;)

a co do szpiala to nawet niewiem jeszcze gdzie chce rodzic.. bo takie rożne opinie mamy o naszych szpitalach w okolicy.. i w każdym co innego trzeba do wyprawki.

Wieje strasznie.. dobrze, ze nie musze dziś nigdzie wychodzic.. bo obiadek mi z wczoraj został ;)

Malpawzoo ty jestes z Ustki ??
Monisia ci faceci i ich pamięć

Aaa bym zapomniala udanych prezentow Mikolajkowych ja mialam kupic mojemu piwka smakowe ale wieje wiec nie wychodze nigdzie, za to dzis upieklam szarlotke bo popoludniu rodzinne spotkanie z Mikolajem mamy
Poza tym wczoraj Madzia byla w przedszkolu aby spotkac sie z Mikolajem , nic nie placilismy a byl poczestunek, upominki fajne dla dzieci... Jestesmy pod wrazeniem...Bo to zorganizowalo przedszkole dla dzieci ktore nie uczeszczaja do przedszkola, a przy okazji bylo pokazane przedszkole - oj jak ja bym chciala by Madzia sie tam dostala :P...Ale jesli chodzi o samego mikolaja to moja sie bardzo bala ciekawa jestem jak bedzie dzis :))

Nieznajoma a może myslalas o Zorskim szpitalu ??? Wejdz sobie na strone :))

Co do odplamiania, to tak jak napisała Mlodamama.. odplamiacz z lidla pomarańczowy jest super. Ale u mnie na kupy, a te potrafiły szczególnie na początku jak były mocne i przechodziły przez plecy, działało też mydełko do odplamiania DR..Bec. coś tam... do kupienia w Rossmanie...coś ok. 7-9 zł... Jest na naturalnych składnikach. Ja ciuszki prałam w 40 stopniach i zwyczajnie dobrze wyprasowałam. Pamiętajcie prasowanie też zabija wszelkie drobnoustroje, a moje żelazko ma moc.

Nie było mnie tylko troszkę a tu tyle stron :szok:

Zebym się nie pomyliła co komu miałam napisac :szok:

Ewa dla syneczka najlepsze życzenia urodzinowe od kolejnej cioci :tak:

Koreczek cieszę się że na wizycie ok :tak:

Susi na Mikołajkach u małego już nie bylam, ale dzwoniłam do mojego taty i pytam jak było a on mi mówi ze wchodzi wita się a Kacper na cala sale: "Ja znam tego pana hehe" :-D A Pani "cicho cicho". Oczywiście kolegom an przerwie mówił ze to był jego dziadek ale i tak mu nikt nie chciał wierzyć..bidulek:sorry2: ale jak go odbierałam to polowy paczki nie było:szok:
A jak wróciliśmy to myslalam ze padne na ryjek od tej pogody...:no:

Nastka zrobie tak jak Ty, sama pokupie pewne rzeczy bo na chłopa liczyć...ech:shocked2: I dzięki za zyczenia, przekaze ! :)

Alesia zabawnego masz meza ale to dobrze nie ma nudy w domu :)

Monisia tez nie lubie takich sytuacji...Ale zloz dziadkowi najlepsze zyczenia :)

Carri być żoną Mikołaja bezcenne heheh. A tak serio to wyobrażcie sobie ze poznaliśmy się w Andrzejki 5 lat temu i pytam go jak ma na imie a on ze Mikołaj, a ja na to "Jaja sobie robisz":szok::-D Hehe, ale widocznie to go nie wystraszyło bo został hihi:-D

Własnie przed chwila napelnilam brzuch co by mały też sobie pojadł i zaraz ide do wyrka. Wiem ze czeka mnie zmywanie w kuchni i sterta prania ale może ktoś mnie wyręczy hehe...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Franka :-):tak:

Moja mala wstala dzisiaj o 10 wypila mleko, przytulila sie i zasnela dalej do 11:30 :tak: wyspalam sie za wszystkie czasy :sorry2:

Pozniej odwiedzil nas Mikolaj :-)
SAM_8110.jpgSAM_8114.jpgSAM_8115.jpgSAM_8124.jpg

Pisalyscie o wadze u mnie juz 10kg na plusie :tak: ale jem wszystko na co mam ochote :tak:

Granat z brazem ok ale nie zawsze :tak:
nie wiem czy to by ze soba pasowalo??
hmprod (2).jpghmprod.jpg

U nas zasypalo sniegiem.... po pas :sorry::eek:

Koreczek gratuluje wizyty :tak:

Załączniki

• SAM_8110.jpg
    SAM_8110.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_8114.jpg
    SAM_8114.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 57