Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
normalnie masakra...Boli mnie cały czas do tej pory. Wydaje mi się że to ból jelit...ale przez to cały brzuch mam twardy i obolały. Nie jest to żadne zaparcie czy wzdęcie....załatwiam się normalnie. Zastanawiam się czy to nie przez to żelazo. Wzięłam już dwie noospy- minimalnie pomogło. Ale dalej boli jak diabli...Nie wiem co się dzieje. Jak nie minie do jutra to pomyśle o lekarzu.
myślałam że go zabiję. Aż się rozryczałam ze złości...
Owszem szukaliśmy wózka od jakiegoś czasu i naszym faworytem był Baby Designe Lupo (bo jako jedyny spełniał nasze oczekiwania pod względem wagi, wymiarów, amortyzacji itp). Kosztował 1400 zł i postanowiliśmy że poszukamy podobnej używki, a jak się nie znajdzie nic co by nas satysfakcjonowało wśród używanych to wtedy może zdecydujemy się na nowy- nowy zawsze można kupić, w sklepach tego pełno. A tu...jeb...mój mąż bez konsultacji ze mną kupił go po prostu. Pomimo że inaczej się umawialiśmy
taką niespodziankę chciał mi zrobić...5 miesięcy przed terminem. Ciekawe po co...żeby leżał i się kurzył...i żeby upłynęła mu szybciej gwarancja. Wściekłam się na prawdę
Mieliśmy oszczędnie tą wyprawkę organizować..bo nie wiadomo jak to będzie. W tej chwili nie możemy narzekać,ale całą kasę pakujemy w kredyt,żeby go spłacić jak najszybciej. Mój powrót do pracy jest wątpliwy...myślimy o drugim dziecku zaraz po pierwszym..więc troszkę szerzej zawsze staraliśmy się patrzeć na kwestię wydatków. Teraz jest dobrze,ale skoro mamy takie plany na przyszłość to juz teraz uwzględnialiśmy to planując wszystko. A tu nagle ni stąd ni zowąd stać nas....ciekawe...normalnie myślałam,że go zabiję.DziękujęLady - witaj ja cię pamiętam. Wpadaj częściej.
My kupiliśmy naszą sunię jak Nika miała 2,5 roczku...Uwierzcie mi nie ma większych przyjaciółek niż one.Moja gwiazda spała z nią nawet w budzieale nasza sunia od maluśkiego była z Nikusią ta robiła z nią co chciała, wiadomo owczarki szybko rosną... więc chwila moment Nikusia malutka a psina wielka mimo to ona zawsze ją pilnuje, gdzie pies tam wiadomo szukaj dziecka i odwrotnie. Nika mogła jej w misce grzebać a tają jeszcze lizała po paluszkach i po buzi...gDYBYM TEGO NA WŁASNE OCZY NIE WIDZIAŁA TO BYM NIE UWIERZYŁA ...ale u nas tak jak napisałam kolejność byłą odwrotna najpierw dziecko potem pies...i to nie dorosły a szczeniak więc wychowany...w sumie przez Nikę
Jagna- najlepszego dla taty, mój w zeszły tyg 60 lat kończył, nażarłam się jak chora krowa...Dlatego smacznego
Pinki - mój też już kopie jak szalonyw kościele to myślałam, że wyjść będę musiała bo nie wiedziałam już jak usiedzieć?
Nikaa- to miłego popołudnia z rodzicami
Spadam dziewczynki bo w goście jadę MIŁEJ NIEDZIELI :-)
Ja miałam siarę od 17 tygodnia, za to miałam super mleko, dziecko nic nie schudło;-)ja też miałam te całą siarę ale chyba później, około 30 tygodnia.....