reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Przykro mi że dziewczyny straciły swoje dzieciaczki,mocno ściskam. Ja się boję każdego dnia, co noc śni się mi że krwawie.

Ja umieram wczoraj cały dzień bolała mnie głowa do tego wymioty...

reklama
Dzien dobry!
onemoretim strasznie mi przykro....trzymaj sie kochna.

ja jakos przetrwalam noc ale te dwa tygodnie do nastepnej wizyty to bedzie koszmar a potem sama wizyta i strach czy uslysze serduszko czy juz nie czy historia sie powtorzy czy nie? Chlopy to maja dobrze....swoje zrobia i nie maja pojecia co my musimy przechodzic..

babygg mnie mecza czasami nie wiem czy to brzuch tak mnie boli z ciazy czy takie gazy mi sie tluka a wczesniej tego nie mialam.

OneMoreTime strasznie mi przykro, trzymaj się kochana!!!

suprise2014 witaj! Napisz nam coś o sobie!

Babygg mnie też męczą wzdęcia.... potem boli mnie i kuje cały brzuch i co chwile schizuje.... ale doszłam do wniosku, że to właśnie boli mnie od gazów.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, mam super sposób na wzdęcia i nudności. Wypróbowany w mojej pierwszej ciąży i zdecydowanie zdrowy.
Na wzdęcia (do dziś stosuję z powodzeniem) je się jedną łyżeczkę zmielonego kminku. Można wziąć do buzi i popić, można posypać jedzenie. Już po 3-4 dniach jest jak ręką odjął, ale zalecam stosowanie regularnie. A na mdłości chrupanie migdałów. Pewnie na silne mdłości nie pomogą aż tak bardzo, ale również stosowane regularnie zdecydowanie zmniejszą tę dolegliwość. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry