Ostatnio mowilam, ze teraz bede czesciej pisac i znow mi nie wyszlo i znow mam problem z nadgonieniem waszych wpisow hehe
MewaŚmieszka tak mnie ucieszyla twoja historia, ze nie wiem. Strasznie sie wzruszylam jak ja czytalam :-)
Surprise2014,
Danarie millie_101 witamy!!!
kasiulekk Najważniejsze że wszystko jest w porzadku!!
Marcia30, lady87 mnie tez czasami ogarniaja takie czarne mysli i juz nie moge doczekac sie swojego pierwszego usg zeby zobaczyc czy wszysko jest dobrze! Ale nie mozemy sie zamartwiac musimy byc dobrej mysli, najwazniejsze, ze teraz jest wszystko dobrze, trzeba sobie to powtarzac!!! Wiem ze to trudne i Marcia ma racje ze chlopy z wiazku z tym maja lepiej ale musimy sprobowac przynajmniej!!!
Ada,- dzieki za przepis na sorbet, napewno wyprobuje
Karolinusia super, ze tak dobrze sie czujesz!!! I przynajmnie nie przespane noce produktywnie wykorzystujesz

ja mam na odwrot caly czas bym spala hehe
Bryza ja tez mam bole podbrzusza i powiedzialam o tym mojej ginekolog, powiedziala, ze to normalne i zebym zazywala nospe jak mnie boli, bo ona dziala rozkurczowo, a bole sa spowodowane skurczami macicy. Mowila tez ze jest to calkowicie pezpieczne dla dzidziusia.
Tymiunek nie martw sie!!! Mi tez lekarka powiedziala zeby najlepiej przyjsc kolo 8 tygodnia, bo dopiero wtedy powinno bys slychac serduszko! Wiec tak czekam do 30.07 i nie moge sie doczekac i pomalu wariuje hehe
mamusia synka, wspolczuje ci tych ciagluch wymiotow!!! Ja ogolnie jestem strasznie niewyspana caly czas… najgorzej mi sie wstaje rano do pracy, bo na dodatek mnie wtedy wszystko boli (podbrzusze oraz piersi) i w pracy tez mi cieszko wysiedziec, bo mnie tak naprawde caly czas muli ale na szczecie jeszcze nie zaliczylam tulenia do kibelka.
Smerfetka ja mam tak samo, tez juz mnie zaparcia mecza. :c(
Mysiaka ja sie wlasnie na poczatku ciazy dowiedzialam o niedoczynnosi tarczycy

ale jak sie ja leczy to powinno byc wszystko w porzadku!! Musisz po prostu teraz duzo odpoczywac i bedzie wszystko dobrze!!!
Ale wam wszystkim zazroszcze urlopow na swiezym powietrzu!!!Tez bede musiala isc na jakis urlop ale w tym roku raczej nigdzie nie pojedziemy, bo nas czeka remont i braknie budgetu na wyjazd a po zatym musze wreszcie usiasc i napisac prace magisterska, bo jeszcze nic nie mam a do wrzesnia musze oddac, wiec pewnie podczas urlopu bede siedzie w domu i pisac
Ale sie znow rozpisalam hehe ale chcialam nadrobic moje zaleglosci

Nie jestem pewna czy napisalam wszystko co chialam, no ale trudno

teraz juz naprawde postaram sie pisac czesciej, bo inaczej nie wyrabiam hehe
Trzymajcie się dziewczyny!!!! Wszystkim życzę miłego dnia!