reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Majeczko to nie musi oznaczać cukrzycy ciążowej, najprawdopodobniej lekarz zleci ponowne zrobienie badania.
Czasem tak wychodzi.
Spokojnie poczekaj do wizyty i się dowiesz.

reklama
Juz sie nie moge doczekac zobaczyc mojej NIUNI:-D
Dorotko ja też bym już chciała zobaczy swojego Maluszka:tak: Super,że zobaczysz Oliwcie:-)
Majeczko to nie musi oznaczać cukrzycy ciążowej, najprawdopodobniej lekarz zleci ponowne zrobienie badania.
Czasem tak wychodzi.
Spokojnie poczekaj do wizyty i się dowiesz.
Magdziuniu tylko nie powtórka:no: to ledwo co zniosłam...po tej glukozie cały czas powstrzymywałam się przed reakcja zwrotną... Ale trudno jak bedzie trzeba to jakoś wytrzymam...

Mi od razu w laboratorium babeczka powiedziała, ze wyszło źle (miałam162) dlatego po tygodniu miałam powtórkę i już było lepiej (108) ufff. Zaraz idę odebrać krew i się troche boję.

Dziewczyny oipszę wam wczorajszą wizytę u lekarza:-)
A więc poszłam z moim mężem. pierwszy raz widział nasze maleństwo. Wszystko jest w pożądku poza tym że nasz dzidziuś zmienił płeć:szok::-D:szok:
A więc leże sobie gin robi mi usg i pyta czy mówił coś ostatnio o płci. No to ja jemu że prawdopodobnie mamy dziewczynkę (mówił że na 80%) A on na to że zagląda tu i ostatnio nie powiedział napewno ale dziś mówi że widzi tu napewno chłopczyka. Zrobił nam takie zbliżenie i 3 razy robił zdjęcie i widział nic innego jak chłopca.:-D
Wyobrażacie sobie jaki to dla nas szok:szok: Nie wiedziałam co powiedzieć ale M zapytał tylko czy już do porodu maył nie zmieni płci:-D:-D
A później gin powiedziała że jak mówi na 100% to można wybierać kolor ciuszków a przecież powiedział tylko na 80%.:-D

Tak więc trzeba było obdzwonić rodzinę i powiedzież że jednak będzie chłopczyk
Ale ja zanim dowiedziałam się jaka płeć poprzednim razem to miałam przeczucie że będzie chłopczyk. I wczoraj to się potwierdziło:-)
Tak więc muszę pozbyć się sukieneczek i różowych ciuszków:-)
I dobrze że dopiero wczoraj wybieraliśmy kolor farb do pokoju bo nasz synek miałby różowe ściany a tak będą niebieskawe(błękitne)

czarna proszę o zmianę płci mojego maleństwa na wątku lista październikowych mam.
Będzie chłopczyk Bartłomiej:-)

Ostatnia edycja:
NatusiaMa to dobrze ze z malym wsio oki a ze plec zmienil to dobrze ze teraz a nie przed porodem bo bys miala problem z rozowym pokoikiem i ciuszkami.

reklama
NatusiaMa zmiana płci hehehehe gratuluję synusia:)

Odebrałam wyniki i anemi ciag dalszy. Nawet nadczo cukier wyszedł niski i ćiśnienie mam też niskie - coś mi słabo dlatego sobie zmierzyłam. Zaczynam się martwić.

Do góry