Kaka nie martw sie te pogody na nas tak wplywaja ciagle duszno i nie ma czym oddychac!!mi tez słabo ciagle i robi mi sie glucho w uszach, wczoraj bolala mnie glowa i dzis znow zaczyna
( na dodatek wczoraj ciagle robil mi sie twardy brzuch co zaczyna mnie niepokoic.No i mam wrazenie ze zrobilo mi sie rozwrcie ale to sie dowiem w srode za tydzien.
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
nasz dzidziuś zmienił płeć![]()
Gratuluję Synusia
Ciekawe czy nasz Ruben to też Ruben a nie Julka

Mi lekarz powiedział na 90% i też zaczełam kupowa chłopczykowe ubranka
Kaka a może jakieś witaminki dla Ciebie by się zdały?
majeczka02 dziękuję.
wiecie jak to jest przy pierwszym dziecku chce się kupić jak najszybciej i jak najwięcej dla maleństwa:-)
No więc muszę sprzedać ciuszki chłopięce i zacząć kąpletować ciuszki dla Bartusia. Ale to nie problem. A my wciąż nie przestawiliśmy się że to jednak chłopiec i zdarza się że jak mówię o maleństwie to zapominam się i mówię Julka a dopiero po chwili ooo przecież to Bartek

Ale lekarz mówi że jak już zobaczą że chłopczyk to będzie chłopczyk no a u dziewczynki częsiej mogą się pomylic.
Ale miejmy nadziehję że na naszym forum to jedynna pomyłka (dobrze że szybko wykryta)
wiecie jak to jest przy pierwszym dziecku chce się kupić jak najszybciej i jak najwięcej dla maleństwa:-)
No więc muszę sprzedać ciuszki chłopięce i zacząć kąpletować ciuszki dla Bartusia. Ale to nie problem. A my wciąż nie przestawiliśmy się że to jednak chłopiec i zdarza się że jak mówię o maleństwie to zapominam się i mówię Julka a dopiero po chwili ooo przecież to Bartek

Ale lekarz mówi że jak już zobaczą że chłopczyk to będzie chłopczyk no a u dziewczynki częsiej mogą się pomylic.
Ale miejmy nadziehję że na naszym forum to jedynna pomyłka (dobrze że szybko wykryta)

A co do samopoczucia to też zdarza mi się na te upały zasłabnąć dlatego staram się nie wychodzić na to palące słońce.
minisia masz wrażenie że masz rozwarcie? A jak to czujesz czy to tylko przeczucie czy jakieś objawy masz?
minisia masz wrażenie że masz rozwarcie? A jak to czujesz czy to tylko przeczucie czy jakieś objawy masz?
No wiec tak: troche mnie to krepuje i glupio mi pisac bo moze mi sie zdaje ale jak kiedys bralam globulki dopochwowe i je sobie wkladalam to czulam tam w srodku cos takiego jakbysmy palcem po zgieciu slomki przejechaly takie faldki mieciutkie no i aplikujac sobie globulke wchodzila gleboko a teraz jak patrzylam to mam tam tak gladziutko zero faldek i na dodatek jak palcem wyczulam scianke z malym otwokiem takim na czubek palca.Nioe wiem czy to to bo pierwsze cos takiego czuje.Zobczymy co mi powie gin za tydzien juz mam stresa.I ile wtym co pisze jest prawdy.
Ja się kąpletnie na tym nie znam bo to moja pierwsza ciąża i wszystko dla mnie jest nowe. I ciekawa jestem czy tylko lekarz może sprawdzić rozwarcie bo ja badana będę dopiero za 2 mies bo za mies jestem umówiona do innego lekarza bo mój będzie na urlopie i boję się że może coś tam się dziać tym bardziej że ostatnio zdarza mi się wieczorem ból brzucha i mi twardnieje. Nie wiem czy to ma jakiś związek ale jak mi nie przejdzie to powiem o tym temu drugiemu lekarzowi i może mnie przebada jak będzie potrzeba. aAle wolę dmuchać na zimne.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Natalka, no to piekna Kinder-Niespodzianka 

Przeczucie mamy 

Kaka, moze Ty normalnie masz niskie cisnienie, a czujesz sie slabo ze wzgl. na pogode. Odpoczywaj, ile "wlezie". Po porodzie nie bedzie czasu ;-) Bedzie ok!
Minisia, mi tez trudno cokolwiek powiedziec. Pojdziesz do gin. i sie dowiesz. Trzymam kciuki
Mnie czeka najpierw wizyta u mojej gin., pozleci badania i USG. Ostatnio Taki komplet robilam w kwietniu....

Przeczucie mamy 

Kaka, moze Ty normalnie masz niskie cisnienie, a czujesz sie slabo ze wzgl. na pogode. Odpoczywaj, ile "wlezie". Po porodzie nie bedzie czasu ;-) Bedzie ok!
Minisia, mi tez trudno cokolwiek powiedziec. Pojdziesz do gin. i sie dowiesz. Trzymam kciuki

Mnie czeka najpierw wizyta u mojej gin., pozleci badania i USG. Ostatnio Taki komplet robilam w kwietniu....
magdziunia
Październikowa Mama'08
reklama
Co do witaminek to oczywiście łykam feminatal. Już ostatnio miałam anemie i przepisała mi leki na przyrost czerwonych krwinek, kazała jeść mieso od którego mnie odrzuca...starałam sie poskubać trochę wędlinek ale widać kiepsko mi szło.