reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Właśnie wróciłam z wizyty wsio dobrze:-):tak: Słuchałam też serduszka mojego Maluszka. Od początku ciązy przytyłam 5 kg:tak: super! Glukoza wyszła dobrze miałam 118 a dopuszczalna 140! Ginka powiedziała,ze USG bedę miała dopiero w 35 tc...to tyle czasu... Ale wazne,ze wszystko dobrze. Ginka opowiadała mi,że na urlopie dostała smska od dziewczyny której ciązę prowadziła. Do końca na każdym USG nie bylo widac jąderek...Miała urodzi się Ania,a jest Kacperek!:-D

Dorociu ale Ci fajnie,ze widziałaś Oliwkę:-) Cieszę się,ze zdrowa:tak:

reklama
MAJECZKO a mnie tak troszeczke martwi bo tez przytylam tylko 5 kg i ja wole wiecej bo za malo przytyc to tez nie dobrze i ja sie tym troche martwilam Ale jak moja MALA wazy 860 g i ja ostatnio przytylam 1,5 kg to moze pojdzie teraz z gorki ;-)
Ciesze sie ze i twoja wizyta udana i z glukoza oki :-)
Co do usg to tez sie ciesze ze Ja widzialam ale teraz tez pewnie bede miala pozno usg :-(

reklama
:-)No to wspaniałe wiadomości dziewczyny!!
Dorotka ja wtedy byłam w 25 tyg.
Kurcze ale wam zazdroszcze juz jestescie po wizycie a ja dopiero w srode:-( to jeszcze tak długo...

Do góry