mirabelka73
Październikowe mamy'08
dziękuję dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomagało Wasze wsparcie i słowa pocieszenia po tamtym usg, te trzy tygodnie oczekiwania były bardzo trudne, dzięki jeszcze raz kochane mamusie :-)
natusia ale niespodzianka
gratuluję zdrowego synka :-)
Kaka pewnie na dniach masz wizytę u gina i coś zaradzi żeby wyniki się polepszyły, mojej koleżance pomogła szklanka soku z buraków codziennie, oprócz wołowiny kaszanka i czarny salceson (wiem że to nieapetycznie wygląda ale z musztardą może dasz radę :-) )
minisia nie denerwuj się na razie, bo może tak powinna szyjka w ciąży wyglądać, naprawdę nie wiem. Oszczędzaj się do wizyty
natusia ale niespodzianka
gratuluję zdrowego synka :-)Kaka pewnie na dniach masz wizytę u gina i coś zaradzi żeby wyniki się polepszyły, mojej koleżance pomogła szklanka soku z buraków codziennie, oprócz wołowiny kaszanka i czarny salceson (wiem że to nieapetycznie wygląda ale z musztardą może dasz radę :-) )
minisia nie denerwuj się na razie, bo może tak powinna szyjka w ciąży wyglądać, naprawdę nie wiem. Oszczędzaj się do wizyty

Dzisiaj odebrałam z piątku. Jeszcze musze w przyszly piatek zrobic, przed wizyta.Ciekawe co mi powie ginek