reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Witajcie
Ja już po wizycie:tak: Okazuje sie że jakoś zbyt szybko skraca mi sie szyjka:szok: Od ostatniej wizyty 12 mm, a to podobno dużo. Poza tym dzidziuś uderza główka o szyjke, i dlatego mnie bola te wiązadła.Zalecenie wiecej poziomo niż pionowo+nospa+magnez. I do kontroli za 2 tygodnie...Mam nadzieje że doczekam października:-(

Witajcie
Ja już po wizycie:tak: Okazuje sie że jakoś zbyt szybko skraca mi sie szyjka:szok: Od ostatniej wizyty 12 mm, a to podobno dużo. Poza tym dzidziuś uderza główka o szyjke, i dlatego mnie bola te wiązadła.Zalecenie wiecej poziomo niż pionowo+nospa+magnez. I do kontroli za 2 tygodnie...Mam nadzieje że doczekam października:-(

Antuanet - to odpoczywaj dużo i leż ile się da.
Faktycznie 12 mm to sporo skrócona szyjka.
Może dojść do jej zmiażdżenia - tak miała moja koleżanka.
Na szczęście trzymała się zaleceń lekarza i dotrzymała do porodu.
Jeśli będziesz się oszczędzać to do października doczekasz.
A na kiedy masz termin, bo jeśli na początek października, to szansa że maluszek może już we wrześniu się pojawić.

ANTUANET przykro mi ze tak ci sie to ulozylo :-( i ze nie mozesz byc aktywna ruchowo a wiem ze nie lubisz lezec non stop ale kto to lubi :-(
Uwazaj na siebie kochana i sluchaj lekarzy i jak bedziesz sie oszczedzala to napewno dotrwasz
:-)

reklama
Do góry