reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Czarna miała rację. Mąż mnie od świata odłączył. Dopiero wczoraj wieczorem miałam neta ale juz siły zbrakło na pisanie.

Wizyta ogólnie ok. Mała zdrowa. Wszystko jeszcze u mnie pozamykane na 4 spusty;-)Przytyłam tylko kilogram , więc tylko 4 na plusie. Dostałam kolejne tablety na anemie więs to już standard u mnie. Niestety gin zaniepokoił się moim pulsem i kazał mi się zgłosić na ekg serca:szok: bo może mam jakąs wadę serca, ze mi tak wali...a ja sama czułam sie bardzo poddenerwowana. Na dworze było okropnie duszno i szła okropna burza...myślę, ze mi się atmosfera udzieliła ale i tak muszę to sprawdzić.

reklama
Tez raz na poczatku ciazy wyslal mnie lekarz na EKG bo mialam za wysokie cisnienie! nie martw sie wsio napewno jest oki.Kolatanie serca w ciazy jest normalne :))

Kaka dobrze, że Hania zdrowa. A Ty jesteś chyba rekordzistką na fym forum jeśli chodzi o wagę. 4 kilo! Chociaż na vacu line zaoszczędzisz :-p:-p

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.Kurde jak ja wam zazdroszcze, tak bardzo bym chciala zobaczyc moja mala.Juz myslalam nawet zeby naklamac co mojej poloznej zeby ta umowila mnie na usg, ale troche sie boje "wywolywac wilka z lasu".

Ja mam jutro wizytkę i spytam lekarza o najbliższe usg.
Ciekawość mnie żjada odnośnie płci, ale z drugiej strony to może już poczekam do porodu ;-):-D .... zostało niewiele.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt.Kurde jak ja wam zazdroszcze, tak bardzo bym chciala zobaczyc moja mala.Juz myslalam nawet zeby naklamac co mojej poloznej zeby ta umowila mnie na usg, ale troche sie boje "wywolywac wilka z lasu".

ja też myślałam o małym podstępie, ale moja położna to twarda sztuka i tak łatwo się nie poddaje;-)

Witam
bylam wczoraj u Polskiego gin i okazalo się że doktor suuper, wszystko jest dobrze, szyjka niezbyt długa ale zamknięta, brzuch miekki, ale najważniejsze , że zrobil usg Malutka jest cala i zdrowa , wszysko dobrze- a sprawdzal po dwa razy ,waży 1318g ale sam powiedzial, że nie należy sugerować się wagą bo każde dziecko waży inaczej, ułożona już główką w dół, łożysko ok, wody płodowe w normie- jednym słowem - bardzo się cieszę...

Justynka i Agniesia szkoda, że nie macie tam u siebie takiej możliwości bo mnie naprawdę kamień z serca spadł po tej wizycie.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

reklama
Do góry