reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!!!!
Aga maluszki to juz chlopiska !!:-D
Aniaa lez lez i jeszcze raz lez oby do 36 tyg a potem to juz z gorki:tak:zycze ci abys wytrwala - bedzie dobrze
A Ciril gdzie obiecala ze da znac!! znow nas trzyma w niepewnosci czy ja czegos nie wiem musze zajrzec na NIEOBECNOSCI bo troszku ostatnio postow ominelam przez ta szkole ale wybaczycie mi prawda:zawstydzona/y:

Witajcie :)
I ja wczoraj odwiedziłam mojego gina :) No i wreszcie wiemy na 100%-będzie chłopak, Bartuś po wielu namowach i długim USG pokazał co ma miedzy nóżkami :) Duży chłopak się kroi, wg średnicy głowy ciąża jest w 37 tc a ja przecież jestem w trakcie 35tc, już się boję ciężkiego porodu.Oczywiscie mam nadal odpoczywac i sie oszczędzać,ale najwieksze zagrożenie minęło, hurrraaa!
Mąż dumny jak paw (choć chciał dziewczynke) :)
sylwia76 gratuluję udanej wizyty i SYNECZKA:-) Odpoczywaj i się oszczędzaj,a napewno wszystko będzie dobrze.
Ja juz po wizycie u poloznej.Robila to co zawsze,mocz ok,cisnienie w normie,posluchala serduszka malenstwa i sprawdzila brzuch.Wszystko gra,za 2tygodnie nastepna wizyta:-)
motylek6 cieszę się że Twoja wizyta też udana! Aż miło się czyta takie wieści.:-)
A u mnie niestety nie za ciekawie :-( Ostatnie moje stresy nie wyszly ani mi ani Szymusiowi na dobre :-(
Aniaaa odpoczywaj kochana i uważaj na siebie. Mi też się nagle zaczęła skracać szyjka, ale po magnezie zatrzymało się i teraz jest już ok. A ten miesiąc szybko zleci, i już niedługo będziesz miała swoje szczęście przy sobie.

Ja juz po wizycie u poloznej.Robila to co zawsze,mocz ok,cisnienie w normie,posluchala serduszka malenstwa i sprawdzila brzuch.Wszystko gra,za 2tygodnie nastepna wizyta:-)
szybko zwiezle i na temat:)))
A u mnie niestety nie za ciekawie :-( Ostatnie moje stresy nie wyszly ani mi ani Szymusiowi na dobre :-( Poszlam dzisiaj na wizyte i nawet nie musialam prosic o zwolnienie... okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka i otwiera sie, a do tego mam zbyt twardy brzuch :-( :-( :-( :-( mam zazywac duzo magnezu (3 razy po jednej tabletce tego z wieksza dawna, lub 3 razy dziennie po 2 tabletki z normalna dawka...), do tego Luteina 2 razy dziennie po 2 tabletki...Glownie lezec, troszke chodzic moge, ale nie moge nic w domu robic...nie schylac sie, nic nie podnosic..nawet naczyn myc nie moge !!!!!! Ogolnie to zla jestem, ze przez glupie rzeczy tak sobie, a przede wszystkim Malemu szkodze...mam nadzieje, ze jeszcze jakos sie pozbieram z tego... czy jest szansa, ze to sie troszke cofnie ??
Aniuuu cofnac raczej sie nie cofnie. Ale swoim lezeniem mozesz zatrzymac cały ten proces. bedzie dobrze dasz rade i nie miej zadnych wyrzutów bo takie myslenie wniczym nie pomaga;-)

Ciekawe jak Aga po wizycie????

Aniaaa mam nadzieję że dotrwasz ale pilnuj się i dbaj o siebie!;-)
motylek6 gratuluję udanej wizyty!:tak:
sylwia76 no i gratuluję królewicza!:-)

Kaka aż 4!!!!!!!!!!!!!! no prosze cie bo normalnie przestane czytac twoje posty na tym watku:laugh2:

Kaka az 4 kg???:szok::)
Ja nie wiem jak Ty to robisz, nigdy nie slyszalam o takim przypadku.Moze waga Ci sie zepsola????;-)

Spokojnie w piatek gin napewno mi z 3kg dopisze;-)

A u mnie niestety nie za ciekawie :-( Ostatnie moje stresy nie wyszly ani mi ani Szymusiowi na dobre :-( Poszlam dzisiaj na wizyte i nawet nie musialam prosic o zwolnienie... okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka i otwiera sie, a do tego mam zbyt twardy brzuch :-( :-( :-( :-( mam zazywac duzo magnezu (3 razy po jednej tabletce tego z wieksza dawna, lub 3 razy dziennie po 2 tabletki z normalna dawka...), do tego Luteina 2 razy dziennie po 2 tabletki...Glownie lezec, troszke chodzic moge, ale nie moge nic w domu robic...nie schylac sie, nic nie podnosic..nawet naczyn myc nie moge !!!!!! Ogolnie to zla jestem, ze przez glupie rzeczy tak sobie, a przede wszystkim Malemu szkodze...mam nadzieje, ze jeszcze jakos sie pozbieram z tego... czy jest szansa, ze to sie troszke cofnie ??

Aniu należy Ci się rybka odpoczynek i to na całym froncie. Poleżysz sobie, poczytasz i może cos w tv obejrzysz bo w koncu się powtórki skonczyły:-D

cześć Mamusie !! dzięi dzięki welkie !! Odpoczywać to napawdę odpoczywam sobie... już zaczęłam sobie czytać książkę rano o pierwszym roczku dziecka :-) a później ewnie zabiorę się za ... zakupy dla Szymka, a pzynajmniej przeglądnę listę czego jeszcze mi brakuje. Aaa..9kg do przodu. Najgorsze, że planowałam sprzątać dzisiaj mieszkanko, a tu ... chyba muszę odpuścić na razie...ehh..

Motylku - gratuluję udanej wizyty !!

reklama
Aniaaa ja ci posprzatam:crazy:

A ja sie ciesze ze jednak dzis poszłam na badania bo oni tylko raz dziennie zawoza krew na przeciwciała RH i dopiero jutro wyniki a tak nie wiem czy do piatku by zrobili jakbym jutro sie obudziła :rofl2:
I kolejne 50 zł tzn 49 poszło:baffled:

Do góry