reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Aniu dzielna bądź i wytrwała jak do tej pory w pracy, to teraz dla Szymka :happy:
Gratuluję Mamusiom pomyślnych wieści i życzę kolejnych.
Ja w przyszłym tygodniu robię mocz, krew, WR i przeciwciała i mężowi cholesterol i trójglicerydy - zapuścił się trochę chłopak i w lipcu jak się wszyscy śmiali, że przewrażliwiona jestem, to się zdziwili, że wszystko powyżej normy albo patologiczne :szok:- no i teraz trzeba sprawdzić powakacyjne efekty, bo kiedy ja potem tego przypilnuję ;-)

reklama
jestem już PO wizycie.

wysłuchałam jak ładnie bije serduszko naszej kruszynki, zmierzyła mi ciśnienie, pobrała krew i wsio.
Jak powiedziałam babeczce o tym wszystkim co odczuwam, ona stwierdziła, że należe do tej grupy kobiet, które mają bardziej uciążliwe dolegliwości.
:rofl2: pozostawię to bez komentarza.
Mała jest główką w dół, pytusie u góry. "Namacalnie" wyczuła że pupcia jest po prawej a jak zaczeła szukać serduszka, żeby posluchać, to jednak okazało się, że odwrotnie:sorry2: ale to tylko taki mały szczegół ;-)
Ta kobieta kompletnie nie wzbudza mojego zaufania i mam wrażenie, że wiem więcej od niej. Qurcze, nawet o puchnących stopach mnie ostrzegła,wiedząc, że mam z tym problem. Mam szczęście jednak, że potrafię czytać...

To tyle z dzisiejszej wizyty, następna za 2 tygodnie:rofl2:

ps.: jedno, co mi sie tu bardziej podoba- życzliwość. Tego w PL służbie zdrowia naprawdę brakuje, tutaj chwilami do przesady (może kawa, sok??śniadanie?) ale to miłe, mimo wszystko.

hehe ja chyba sobie kupie papierek połoznej i tam przyjade. Normal nie smieszy mnie ich praca. Sorki ale mi by nic nie dała taka wizyta. Normalnie współczuje:dry:
Czyli jeszcze nie rodzisz:-p

natusia, Kasia, sylwia, motylek, justyneczka gratuluję wizyt a Sylwi dodatkowo synusia :-)
Aniaaa listę możesz przejrzeć ale o sprzątaniu proszę zapomnieć :-) trzymam kciuki
aga daj znać jak tam po wizycie

justyneczka gratuluję udanej wizyty:tak: Dobrze że serduszko ładnie bije, już nie dużo czasu zostało to wytrzymasz te spotkania z panią położną. A opieka niezła...brak słów.
Ja się szykuję dziś na wizytę do mojego prowadzącego...A kto jeszcze dziś?

reklama
Czarna, Kasia, Mirabelka - dobrze dobze, nie sprzątam. M będze się musiał wykazać ;-)

Justyneczka - wizyta..no cóż...daje duż do życzenia...ale najważniejsze że z dzidzią wszystko w porządku !!

jednym słowem obijam się. Szymkowi chyba nie podobał się mój styl życia, więc zdecydował, że będzie próbowal się wcześniej dostać na świat ;-)

A czy ta Luteina przypadkiem nie opóźni porodu ??

Ostatnia edycja:
Do góry