reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
no to ja sie pochwale moja dzidzia skanuj0001.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
4b21c42b0a3c725d.html

i jeszcze jednoRotation of skanuj0001.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
0a913b1dbe7cbc86.html

Tirli słodkie maleństwo i jakie fotogeniczne.

Co do mojej fotki to nie zrobil mi bo to było usg genetyczne na nfz. Musze poczekac do 20 maja. Ginke już przerobiłam i będzie mi dawac fotki co wizytę.

Mam wizytę umówioną na 9 maja...ciekawe czy będzie już coś widać co ma miedzy nóżkami nasz Skarbek:)

reklama
Ja ma wizyte 8 maja :-) a nastepna bedzie za 3 lub 4 tygodnie i to bedzie 18 tydzien z groszem
lub 19 tydzien z groszem :-) A moj gin mowial ze kolo 20 powinien powiedziec mi plec dziecka wiec ja bede miala nastepna wizyta za 4 tygodnie to moze mi juz powie starsznie bym juz chciala wiedziec :-).
A mnie gin umawia na nastepna wizyte na wizycie .Daje mi chorobowe i do tego dnia co mam
chorobowe to tego dnia kaze mi przyjsc :-)

Do góry