reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

witam drogie Panie! mialam tu sie czesciej odzywac, ale wrocilam do pracy i na nic czasu nie mam. po powrocie do domku tylko lozeczko i lulu. jakos tak strasznie zmeczona jestem.
ale ja nie o tym chcialam.
a raczej sie pochwalic. bylam wczoraj na usg i dowiedzialam sie, ze bedzie to synek. w calej okazalosci swoje klejnociki prezentowal. pani doktor powedziala, ze jest na 90% pewna, ze to chlopak. a ze jest naprawde dobrym specjalista od usg, mysle, ze to juz przesadzone.
co prawda ja raczej obstawialam dziewczynke, ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe :)

reklama
Trina mój maluszek też ma się dobrze. Ostatni raz widziałam je 2 tygodnie temu. Za kolejne 2 mam wizytę u gina i wtedy może się dowiem co moje maleństwo chowa miedzy nogami:)

maluszek ma 6,6 cm, serduszko pika,ładnykręgosłup, kark ok, mam zlecone badania na tokso i brucelloze. wkleje zdjęcie jak tylko znajde aparat w tym bałaganie.

W czwartek byłam na usg (p.karkowa) Maluszek jest zdrowy. Wszystko ok-ma już 69mm. Już pokazuje foteczkę:-):tak:
gosiabobodw6.jpg

reklama
Kaka chętnie wrzuciłabym fotkę ale szczerze mówiąc nie bardzo wiem jak to zrobić. A jest smieszne zdjęcie, maluszki mają po 6 cm, leżą tak jakby na siebie patrzyły... kocham te kruszynki i modlę się żeby wszystko było ok. oczywiście ruchy czuję i w ogóle jakiś ten brzuch więkrzy, wyglądam na 5 miesiąc...

Do góry