reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
witam!!
Agniesia ciesz sie ze masz duży brzuszek mi lekarka powiedziała ostatnio ze mam za mały i w rezultacie wylądowałam ze skierowaniem na patologie:-( na szczęście nie zatrzymali mnie ale mała ma nieznacznie mniejsza wagę niż powinna ale co ja sie strachu najadłam :wściekła/y:
jutro mam usg zobaczymy co lekarka powie...:confused:

Agnieszka zazdroszcze ci tego usg,chcialabym miec jeszcze jedno;-)Mi mowia wszyscy,ze mam maly brzuch i jakos czasem sie zamartwiam,ze Amelcia moze byc malutka.

Mi tez mowia ze mam maly brzuch...a mi sie taki wielki wydaje. kolezanke przed chwila spotkalam, urodzila 7 tygodni temu, 2 tyg po terminie i mowila ze miala duuzo wiekszy niz ja...a dziecko wazylo 3.5 chociaz na USG przed samym porodem powiedzieli ze ponad 4.

Agniesia, wielkość brzucha nie musi wskazywac wielkosci dziecka ;) moja córeczka wazyla 4300 i długosci miala 59cm i spokojnie miescila sie w polskie 56rozm, czyli tutejsze 0-3m. Bo te newborn to na mniejsze dzidzi niż nasze tzn. PL 56. ;-)

Wiecie co, bo wszyscy chyba chca zebysmy caly czas mialy taki brzuch jak w 9 miesiacu:-D:-D:-Dbo zawsze jest dla nich za maly...moze mysla ze to jest tak ze jak na tescie zobaczymy II to nam wyskocza w 5 sekund pilki do kosza....:-Djakies mylne wyobrazenia chyba maja ci ludzie...

Ja też mam niewielki. Jak się lużno ubiorę, to nie poznasz, że jestem w ciąży.
Wyglądam jak grubasek. Wszystko w tyłek idzie.
Mierzyłam się dzisiaj: 100/ 96/ 108. biust/brzuch/biodra
To 96 to w tym miejscu co normalnie talię mierzę.
Trudno tak porównywać nasze brzuszki, bo każda innego wzrostu i innej figurki :-)

reklama
No to widze ze znow mierzymy sie:-D
no to ja od gory w dol- 98-103-110:szok:tylko cos mi sie biust jakby o 2 cm zmniejszyl i nie chce wyjsc inaczej:eek:ale za to tylek powiekszyl:sorry:juz wolalam jak bylo odwrotnie:tak:

Do góry