reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Ja jeszcze nie kupowałam nic z Netto ale koleżanki polecaly więc wysłałam babcie na łowy bo u mnie nie ma w pobliżu ;-) jutro ma przynieść to będziemy testować,,tylko trzeba się spieszyć bo od dziś ta gazetka a przynajmniej u nas pojedyncze sztuki były.

Co do Oball to uważam że to akurat pożyteczne i rozwijajace zabawki a takich nigdy za wiele :tak: zresztą my nie mamy jakiś strasznych ilości i kupuje raczej sama. Dzisiaj przyszła żyrafa Sophie może któraś z was będzie kojarzyć, ciekawe czy się spodoba małej bo póki co śpi jak zabita po spacerku ;-)

reklama
my jesteśmy na etapie skoczka, Marcysia kompletnie nie chce już lezeć podnosi się do siadania cieżko ją gdzieś zostawić i szukam dla niej skoczka.

Cześć Dziewczyny!

chcialam dołączyć, jesli mozna, bo narazie kiepska ze mnie i zielona całkiem mama, wiec od Was na pewno sie wiele nauczę.
Moj skarb jest podobnie jak u Smerfety naturalny po całkowicie nieudanej pierwszej próbie IVF , gdzie nawet nie było co transferować. I chyba podczas porodu wykryli mi dlaczego nie mogliśmy tak długo zajsc w ciaze, albo nie chciała sie ona utrzymać. Otóż mam spore mięśniaki w macicy. Ale pod tym kątem nigdy nikt mnie nie badał. Dzisiaj dopiero powiedział mi to lekarz, który mnie operował.

Piotruś przyszedł na swiat we środę w nocy 11.03 o 23.20 ważył 3850 i ma 55 cm dł.

Ja dzisiaj jak młody Bog sie czuje. Piotruś budził sie co 3 godziny jak w zegarku na papu a potem zasypiał, cała noc dzieki temu przespaliśmy. Karmienie piersią to super sprawa, a najbardziej sie o to obawiałam. No i dzisiaj to juz moge powiedzieć, ze chodze ( prawie) prosto, ze mało mnie boli i ciągnie, brykam i chętnie za jakies sprzątanie bym sie wzięła Jutro wychodzimy do domku. Hura!

Smerfata ta jak tam postępy z laktacją?

Agaawa witamy :-) jak fajnie widzieć na tym wątku kolejną znajomą osobę :tak:

Edit: żyrafa Sophie zaakceptowana :-D
20150316_144532.jpg

Załączniki

• 20150316_144532.jpg
    20150316_144532.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 83
infinity my tez mamy grzechotke oball i Hania tez ja lubi.Tez jestesmy na bebilonie ,ale Hania nadal ciumka cycusia .Tak jak Esiek pisała kiedys to jak narkotyk i ciezko z nim skonczyc,ale Hania tylko sobie je miedzy posiłkami lub jeszcze noca,taki juz z niej mamin cycuś:-)

Cześć dziewczyny :-) od porodu Was podczytuje, czas zacząć się udzielać :-) Piotruś w sobotę bedzie miał już 2 miesiące :-).

Jutro idziemy do urologa i zobaczymy jaka podejmie decyzję co do naszego pobytu w szpitalu.

Muszę się tym oballem zainteresować, bo nie znam zupełnie a wydaje się to fajne :)

Szczerbatka kciuki zacisnięte za wizytę &&&

Madzia a Ty już wybrałaś skoczek? My się chyba zdecydujemy na Rain forest Fisher Price. Też jesteśmy właśnie na etapie wybierania skoczka, bo z Fifim już si e wytrzymać nie da! Nie mogę go spokojnie przewinąć bo się tylko hyc na brzuszek przekręca i próbuje spełznąć z przewijaka :-D ale trochę się bałam i czekam na ten 6 miesiąc, ale może niepotrzebnie...

No właśnie Dziewczyny dwa pytania mam: 1. Czy któraś wsadzała dziecko w skoczek przed 6 miesiącem i 2. Kto ma Fisher Price rain forest skoczek i czy jest taki super jak się wydaje?

Infinity , bylam dzis w netto i kupiłam Hani bodziaki 2 pary w sowy,2 kompleciki tunika i getry , jeden na lato a drugi jak juz wieksza bedzie i chusty pod szyję, faktycznie material czysta bawełna, również przypadly mi do gustu te ciuszki.Dzieki za info☺Ogolnie za netto nie przepadam takze nawet bym nie wiedziała

reklama
Lenka też myślę o tym rain forest ale brigh stars ma jeszcze taki dla dziewczynki a i może by się zastanowić nad skoczkiem z chodzikiem tylko czy te 2 w 1 to bedą ok???? Ja też jeszcze Marcysi w niego nie wsadzę ale zaraz mamy chrzciny i dostaję pytania o prezenty więc moze skorzystam i ktoś kupi skoczka a to będzie przed samym 6 miesiacem tylko nie wiem czy ona tyle wytrzyma bo to straszna wiercipięta jest.

Do góry