reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Dziewczyny ja kupuje skoczka z fisher price dwie znajome miały i jednej dziecko nie chciało w tym siedzieć a drugiej nie chciało z tego wychodzić ;)
Lenka u nas na przewijaku ppdobnie mały wygina się w łuk i hop na brzuszek ;) ja się jeszcze zastanawiam nad aktywnym centrum zabawy bright stars też super sprawa ;)
Szczerbatka witaj my też kontrolujemy małego u urologa bo miał zakażenie dróg moczowych byłiśmy dwa tyg w szpitalu :/ jak mały miał 3 tyg. Robimy kontrolnie mocz co mc narazie ok. Ostatnio na wizycie dr powoedziała żeby dodawać cebion c do mleka 3 krople ;)

reklama
Dzis znow była zielona kupa :-(
nie wiem czy to od mleka bo nigdy wczesniej nie było zielonych, a od soboty daje biogaie i jedynie to pasuje. Poza tym odstawilam chwilowo espumisan i narazie nie ma brzuszkowych problemów wiec moze biogaia pomaga.

Infinity żyrafa sophie jest super, napewno kupie małemu niedługo. W uk jest bardzo popularna.

Madzia masz lunk do tego centrum bo nie wiem o które chodzi. Ja się chyba zdecyduje na skoczka bo wydaje mu się że dziecko ma dużą frajde jak sobie tak poskacze ;)

Skoczek jest swietny u nas jest hitem i dzieki niemu Hania wzmocnila nozki i sama stoi np przy pufie. A tak nie wiedziala w ogole do czego ma nozki . Tylko jak cos to ten z palakami na linkach bo sa tez takie niby 2 w 1 z jezdzikiem ale znajoma kupila i jest niezadowolona bo w nim dziecko nie ma jak skakac. Ja mam fisher price .

reklama
Dziewczyny czy te skoczki sa zdrowe dla dzieciaczków?? Bo chodzików zabraniaja dawac dziecia a te skoczki to chyba działa podobnie jak chodzik??

Do góry