Hej
lilka - ja również trzymam kciuki. Będzie dobrze. Musi.
Inifnity - dobrze ze sie odzywasz bo juz sie martwilam co tak dlugo milczysz. Mam nadzieje ze usg brzuszka bedize OK i ze to jednak tylko silne kolki. Gosia tez miala pare razy taki mocny atak ze az ja płakała wiec rozumiem, co przezywasz i przede wszystkim na pewno jestes zmeczona. To minie, Gosia ma teraz 2,5 miesiaca i kolek nie ma juz na pewno wiec spokojnie i u was minie.
Dziewczyny już nie produkujemy tak jak w "ciężarówkach.." nie?

Czasu każdej brak, tutaj właściwie nic się nie dzieje, na FB też mało co

Takie życie matek
Mi udało się w sobotę wyrwać na imprezę, co prawda przed 2 byłam grzecznie w domu ale to zawsze coś.. Natomiast jak to się mówi "dzień po" z małym dzieckiem to jakiś dramat. Aż im sie imprezowania odechciało jak cała niedziele Gośkę musiałam taszczyć
Mam problem z kręgosłupem, od paru dni już jadę a silnych lekach tak mnie boli że ani ręką ani nogą, mama mi pomaga przy Gosij jak maz jest w pracy bo nie raz nie mam jak jej podniesc ;/ Zapisałam sie na ćwiczenia Zdrowy Kręgosłup - jutro zaczynam i mam nadzieję ze to mi cos pomoze. TO od noszenia Gosi chyba sie przeciazylam a ze mieśnie słabe to i efekty sa ;/
Poza tym - chyba dopadl moj organizm kryzys wycienczenia, po urodzeniu Gosi przez pierwsze tygodnie nie bylam tak zmeczona jak teraz. Obecnie na prawde spie na stojaco choc Gosia budzi mnie juz tylko o 04.00. Chyba to zmeczenie skumulowane od listopada teraz wychodzi bo na prawde mam dni ze za 30min drzemki moglabym zabic

Na szczescie niedlugo jedziemy w góry z chrzestnymi Gosi i mam nadzieje ze mnie troche przez pare dni odciaza i bede mogla odpoczac

Złudne nadzieje ...
Ja też juz nie moge sie doczekac rozszerzenia diety, 9 marca Gosia konczy 4 miesiace i w ten sam dzien daje kleik na noc z wielka nadzieja przespania nocy

Potem zabierzemy sie za marchewke itd.
A tak z innej beczki - skad czerpiecie pomysly na obiady dla Was? Ja nigdy nie siedzialam tyle w domu i nie gotowalam a teraz codziennie ten obiad - masakra, pomyslow brak a ile mozna w kolko to samo
W piatek mamy drugie usg bioderek a 10 lutego okulilste - bardzo jestem ciekawa tej wizyty bo ja mam duza wade wzroku - choc podobno za wczesnie by wykryc u Gosi krotkowzrocznosc.