kasik36
Fanka BB :)
Lilka ale sie ciesze, ze badania wyszly ok, teraz kochana ciesz sie zdrowa ciaza 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego jesli moge spytać? Jakie mm używasz? Ja hipp.Emilia ja nie karmilam prawie w ogole a pokarmu mialam duzo ...
Inaczej jakbym od poczatku nie chciała kp. Wtedy bym powiedziała ze nie i koniec. Ale ja chciałam, probowalam, a laktator wyciskał po kilka kropel, a w najlepszym wypadku 5 ml z dwoch piersi. I juz w sumie wiadomo ze nic z tego, a maz mnie wkurzył dzis bo przyszedł z pracy i pretensje miał ze tylko raz dzis uzywalam laktatora i ze powinnam znaleźć czas na chociaż kolejne 2 razy bo to jest bardzo ważne. I nie rozumie tego ze i tak juz nic z tego bo nawet piersi miękkie i nic w nich nie ma. Wkurzył mnie i tyle.Trzeba byc asertywnym. Krótka piłka jak to się mówi.![]()