reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Jestesmy na bebilonie pro futura wczesniej bwbilon comfort na kolki. W szpitalu dostawala hippa ale przestal odpowiadac i zaczely sie silne kolki. Nie karmilam bo bralam silne antybiotyki

lilka wspaniale! Bardzo się cieszę :)

Emilia wiele z nas tutaj nie karmi piersią. Ja też nie, Filip jest na Enfamilu, baaardzo rośnie i cudownie się rozwija. Ja miałam mnóstwo, wręcz ogrom pokarmu i to właśnie stało się problemem :( guzy w całych piersiach i pod pachami, wysoka gorączka, zapalenie brrrrrrr na samą myśl o tym horrorze mnie wzdryga! Ale są takie które miały więcej szczęścia :) co by sie nie działo pamietaj, że macierzyństwo jest tak samo pełne z piersią i bez, a i dziecku krzywda tez się nie dzieje

Jestem tego samego zdania co Lenka ja od poczatku nie chcialam karmic ale mimo wszystko probowalam . Nie rozumiem tej nagonki . Chociaz jestem wyspana a i mojemu dziecku nic nie brakuje . To jest kazdej kobiety indywidualna sprawa

Emilia ja tez nie karmie. Pokarm byl ale Gosia nie chciala cyca a odciaganie bylo horrorem. Laktacja to byl dla mnie koszmar, ciagle mialam goraczke i olbrzymie bolace piersi, poddalam sie po miesiacu. Gosia jest na Bebilon Comfort.

Trzeba byc asertywnym. Krótka piłka jak to się mówi. :D
Inaczej jakbym od poczatku nie chciała kp. Wtedy bym powiedziała ze nie i koniec. Ale ja chciałam, probowalam, a laktator wyciskał po kilka kropel, a w najlepszym wypadku 5 ml z dwoch piersi. I juz w sumie wiadomo ze nic z tego, a maz mnie wkurzył dzis bo przyszedł z pracy i pretensje miał ze tylko raz dzis uzywalam laktatora i ze powinnam znaleźć czas na chociaż kolejne 2 razy bo to jest bardzo ważne. I nie rozumie tego ze i tak juz nic z tego bo nawet piersi miękkie i nic w nich nie ma. Wkurzył mnie i tyle.

reklama
Dziewczyny czy któraś z was była przeziębiona karmiąc piersią? Wczoraj zaczęło mnie boleć gardło i dostałam temperaturę. Wykluczyłam z położną przyczyny typu zapalenie na dole czy piersi.
Co bralyscie w takich sytuacjach?

Do góry