reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

bzibziok - śliczny maluch:-) ale widać ze starszy już od Janka mojego - ma już szyję:-D

a my dziś zostaliśmy odwiedzeni przez moje koleżanki z pracy z prezentem... i choć Janek jeszcze nie siedzi tak do zdjęcia go na sekundę wsadziłam:)
DSC01526.jpg

Załączniki

• DSC01526.jpg
    DSC01526.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC01526.jpg
    DSC01526.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Bzibziok, śliczny synuś. Ma wyraz twarzy jakby już z dwa latka miał.

Ema, z takimi prezentami mogą częściej wpadać ;) Mały po pierwszej przymiarce. Przystojniak ;)

Lenkabar, Twój Fifi to tymi oczami hipnotyzować może. Nie opedzisz go mama od adoratorek ;)

magda - no tu racja:) firma duża, koleżanek też dużo to składkowe prezenty zawsze fajne... a że pytały co by się przydało to tak podpowiedziałam:) miło się spotkać i pogadać, ale z powrotem do pracy mi sie nie spieszy w ogóle... dobrze że teraz ten rok macierzyńskiego jest...
a Janek był tak grzeczny cały dzień... chyba ta pogoda trochę usypiająco wpłynęła na niego:)

oj dziewczyny...te nasze wywalczone maleństwa przepiękne nam się udały:)

Ostatnia edycja:
Faktycznie same cudaki z tych naszych Bąbli:)
Lenka, a Twój Fifi już tak siedzi?czy jeszcze się podpiera??
Esiek, po Gosi nie widać coś tych kg.
A ja dzisiaj ważyłam domowymi sposobami Małego i wyszło mi że waży już koło 6800g i byłam w szoku chociaż czuję już nosząc go na rękach, że lekki nie jest.
Magda - wszyscy mi mówią że mam bardzo poważne dziecko.
Ema - my dosyć podobne krzesełko dostaliśmy na chrzciny. Póki co złożone czeka w szafie. Ale nie podoba mi się w nich to, że nie ważne czy złożone, czy rozłożone zajmują podobnie dużo miejsca. My coś takiego dostaliśmy : KRZESEŁKO DO KARMIENIA CARETERO PRIMUS KURIER 0ZŁ (5105486582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Ema, dokładnie fajnie sobie pogadać i pośmiać się ;) Ja byłam w biurze z Zosią to fajnie kawka, ciasto, hahaha, hihihi wszyscy mili, szef to oszalał na jej punkcie, ale wracać mi się tam jakoś nie chce ;)

Nasze dzieci najcudowniejsze są i będą bo wywalczone bólem rozczarowaniami i łzami. Kochane wyczekane szkraby

reklama
no faktycznie dość duże to krzesełko, co prawda u mnie nie ma problemu - mieszkanie spore, kuchnia też - bo to mieszkanie w domku jednorodzinnym i wielkością kuchni odbiega od blokowych, więc nie będzie to problemem... ale tak w blokowej kuchni to już faktycznie mogłoby gabarytowo nie pasować...

Do góry