reklama
No właśnie, Filip też zjada te 125ml całe. Te duże podałam dopiero 1 raz i podałam 3/4 i to co podałam całe zjadł, także nie wiem czy zjadłby cały duży. Ale tak jak mówi Madzia, Hania zjada tyle ile jej potrzeba
a jak ma odruch wymiotny to nie ma co zmuszać.
Madzia, ja czasem gotuję. A właściwie gotowałam, bo mamy jeszcze trochę swoich warzywek z działeczki, więc marcheweczki, selerki czy pietruszka były i blendowałam, ale teraz już tych składników jest więcej, więc idą słoiczki. No i kupuję od czasu do czasu Bio bananki i jabłuszka w (w lidlu są te Bio produkty) i ugniatam/skrobię. Ale nie będę się oszukiwała 90% posiłków to słoiczki
ale od lata zamierzam mieć już wszystko swoje i wtedy na obiadki nie będę kupowała słoiczków. Na deserki pewnie częściowo tak
Madzia, ja czasem gotuję. A właściwie gotowałam, bo mamy jeszcze trochę swoich warzywek z działeczki, więc marcheweczki, selerki czy pietruszka były i blendowałam, ale teraz już tych składników jest więcej, więc idą słoiczki. No i kupuję od czasu do czasu Bio bananki i jabłuszka w (w lidlu są te Bio produkty) i ugniatam/skrobię. Ale nie będę się oszukiwała 90% posiłków to słoiczki

lilka-1986
Fanka BB :)
Ja lece na sloiczkach :-)
nie no w lato to co innego, zastanawiem się tylko skąd wziaść takie dobre miesko, zresztą w lato nasze dzieci to już dosyć duze będą i wiecej rzeczy takich jak my będą jadły.
Lenka a podajesz już te słoiczki z glutenem?
dziewczyny a kupki waszych dzieci przy słoiczkach są bardziej zbite bo u nas tak.
Lenka a podajesz już te słoiczki z glutenem?
dziewczyny a kupki waszych dzieci przy słoiczkach są bardziej zbite bo u nas tak.
No Madzia z mięskiem też mam problem :/ niby są te kurczaki zagrodowe Eko, ale to tylko kurczaki a cała reszta? Ehhh
A co do glutenu, to jestem zaopatrzona w takie słoiczki i jutro mamy pełne 5 miesięcy i premierę glutenu: jabłuszka z kaszką manną. Ale do tej pory nie podawałam
A co do glutenu, to jestem zaopatrzona w takie słoiczki i jutro mamy pełne 5 miesięcy i premierę glutenu: jabłuszka z kaszką manną. Ale do tej pory nie podawałam
no właśnie widziałam te z kaszą manną i biszkoptami, tylko ja muszę kpować wszystkie które nie mają mleka bo Marcysia nie moze. Ala mówiła mi żeby kupić gluten w sklepie ze zdrową żywnościa i pomalutku dodawac do mleka.
lilka-1986
Ja mam duzy problem z Hanka bo raczej wsxystko jej blenduje bo strasznie mi sie zadlawia. Raz to juz myslalam ze jej nie uratuje bo rzezila i sina byla i same lzy jej lecialy masakra to co przezylam. Pediatra mowila zeby dac jej jeszcze czas i za jakis czas sprobowac podawac z kawalkami. Mam straszne zmartwienie.
Emilia M
Madzia i Piotr tak chodziło mi o ta butelkę ktora kupilas. Do kaszki ona chyba sie nie nada bo z niej ciezko leci.
ema51
muszę sie pochwalić od rana dwoma sukcesami...
1 - Janek dziś w nocy przespał 11 i pół godziny
a się bałam że się nie da, bo wydawało mi sie że malutko zjadł wieczorem...
2 - przed chwilą wywalczyłam że usnął bez kciuka tylko ze smokiem
miłej niedzieli zyczę
i lecę wyciągać sernik z piecyka
1 - Janek dziś w nocy przespał 11 i pół godziny
2 - przed chwilą wywalczyłam że usnął bez kciuka tylko ze smokiem
miłej niedzieli zyczę
reklama
Madzia ja odplamiam vanischem a potem plucze i piore w loveli i zmiekczaczu. Problem z plamami polega glownie na tym, ze jak zaschnal to ciezko sie ich pozbyc, bo ze swiezymi to raczej nie ma problemu. Zrobilam dzisiaj zaopatrzenie w nowe sloiczki. Probowalyscie moze na deser dac dziecku sliwke lub sliwke suszona? Zastanawiam sie czy wplynie jakos na kupe? Bo dzisiaj Michas zrobil mi dwa razy taka twarda kupe z widocznymi pomaranczowymi plamami po marchewce. Wiec moze ta sliwka w przyszlosci by pomogla jak juz zaczne podawac deserki.