reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Madzia w sklepie z artykułami dziecięcymi na pewno będą ;)
U nas zajęcia z bobasami 5 mc zaczynają się od marca jak tylko zrobi się troszkę cieplej to odrazu ruszam z małym.
Ja też podgrzewam słoiczki w kąpieli wodnej.
Ema super bobas ale mamy kochane te nasze smyki ;)
A tak w ogóle to zastanawiam się co u reszty dziewczyn które się nie odzywaja Peti, Niepokorna Zuzia i inne???? Halo dziewczyny jak czytacie to odezwijcie się.
Infiniti jak bioderka malutkiej?

Sama juz niewiem zobaczymy.Czytałm tez dobre opinie o tommie tippie , ze podobno tez sa dobre prprzechodzac na mm.Jesli medela sie nie sprawdzi kupimy tommie jak nie to juz tylko łyzka zostaje

Ja mam nuka one maja taki inny ksztalt . Nie wiem bo nie karmilam piersia prawie w ogole ale jak przeszlysmy z browna na nuka to Hania musiala nauczyc sie ssac z tego smoczka bo za duzo brala do dziobka i jej nie lecialo wcale to moze taki by sie nadawal zobacz sobie nie sa drogie .

muszę kupić bo za 2 tyg. jedziemy do karpacza i mamy hotel z basenem a Marcyśka jak była w moim brzuchu to uwielbiała pływanie i chcę sprawdzić czy jej zostało ale gaciochy takie muszę mieć.

Ja kupowalam w rosmanie majteczki.Lilka a masz z silikonowym tym antykolkowym? Tak mysle czy ta medela bedzie odpowiednia, dla samego mleka tak ale juz z kaszka to chyba nie przessie i myslalam o tym Tommy tippe, cena u mnie nie gra roli , czego sie nie zrobi dla swojego malucha.

Różyczkowa ja podaję kleik kukurydziany na noc, z kaszek na razie zrezygnowałam a pierwszy raz podałam jedną łyżeczkę kleiku ale wydaje mi się że jedna łyżka stołowa jest ok. Co do smoczków do kaszek to mam ich kilka nie mogłam dobrać i ostatecznie stanęło na avent trójprzepływowy z niego mogę podać normalnie mleko i zageszczone kaszką zależy w którą strone obrucisz, na smoczku są cyferki I, II, III.

A co do wanienek to polecam dmuchaną my kupiliśmy i sprawdza się rewelacyjnie.

Mamy butelki avent, więc też mam ten smok, czyli I jest na zwykłe mleko, a II na zagęszczone Twoim zdaniem?

Co do słoiczków to starszemu podgrzewałam bo chętniej takie jadł, a pieluszki do wody są fajne babydream z rossmana.

Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi:)
Pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry