reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Dziewczyny - któraś z Was pisała o termach w Bukowinie. Czy któraś się orientuje jak to jest z niemowlakiem w termach? Jeszcze nie chodzimy na basen ale tam chętnie bym z nią poszła nie na jakieś wielkie pływanie ale popluskać się - wiecie może jaka tam woda itd?

P.s i drugie pytanie - podgrzewacie sloiczki?

Ostatnia edycja:
kurcze... o 7 pora na kąpiel i spanie a mały mi właśnie padł... zobaczymy jak to będzie potem...

a to jeden z owoców naszej porannej zabawy z aparatem - muszę się pochwalić:)
DSC01409.jpg

Załączniki

• DSC01409.jpg
    DSC01409.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
ema ale piękne zdjęcie Wam wyszło no ale nie ma co się dziwić piękna dzidzia to i zdjęcie ładne.

Esiek ja owoce podaję w tem. pokojowej ale mleczko ktore podaję z owocami jest w tem. 40 stopni a obiadki podgrzewam od razu mają lepszy smak.

Lenka a ja brokuła podałam wczoraj i dziś tylko zmieszałam go z zupką jarzynową mała wtrząchnęła.

Co do butelki calmsa medela to polecam.

Różyczkowa ja podaję kleik kukurydziany na noc, z kaszek na razie zrezygnowałam a pierwszy raz podałam jedną łyżeczkę kleiku ale wydaje mi się że jedna łyżka stołowa jest ok. Co do smoczków do kaszek to mam ich kilka nie mogłam dobrać i ostatecznie stanęło na avent trójprzepływowy z niego mogę podać normalnie mleko i zageszczone kaszką zależy w którą strone obrucisz, na smoczku są cyferki I, II, III.

A co do wanienek to polecam dmuchaną my kupiliśmy i sprawdza się rewelacyjnie.

madzia i piotr ja miałam w drugą strone MArcysia nie chciała piersi i wtedy kupiłam tą butelkę, ale próbuj może ona ci pomorze.

Esiek jeśli chodzi o termy Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej bo na Bani nie byłam w Białce to weź ze sobą wózek bo można wjechać do środka i będzie Ci wygodniej. Jest kilka basenów i strefa dla maluszków z odpowiednią dla nich wodą. Myśle że do tego dużego w środku też możesz wejść z Gosią. Fajne są kółka dla bobasków z majtusiami żeby nie trzeba było dziecka na rękach cały czas trzymać i często je tam widziałam ale nie wiem czy Gosia nie jest za mała na nie? Ogólnie często tam jeździliśmy ostatni raz jak byłam w ciąży i masa ludzi jeździ z takimi dziećmi tak więc myśle że będziesz zadowolona ;)

reklama
Do góry