• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

no niestety niezgodze się z tym:sorry2:ja brałam witaminki w pierwszej ciązy a mój synek urodził się z wagą 3640 a wzrost 56 cm (co jest to jak najbardziej w normie nie za duży a tez i nie za mały w sam raz)co powiem że tu nie chodzi o wage wzrost tylko o ogólny lepszy rozwój dziecka i oczywiście dla mamy bo dzidzia dużo zabiera nam witaminek:sorry2: potem to konczy się osłabieniem anemią i innymi objawami:sorry2:tez i dzieci potrzebują jak wspomniałam witaminki do lepszego rozwoju np. wzroku itp.co moim zdaniem źle robi twoja ginka że nie karze ci brać ja bym brała na twoim miejscu :tak:
Zgadzam się Patrysiu z Tobą:tak:Mój gin powiedział, że też będę brac witaminki tylko teraz to za wcześnie (7lipca byłam). Ja jakoś bym się bała bez witaminek.. przeciez dzidzia tyle potrzebuje no i mama też tym samym bo dzidzi dużo daje od siebie i sama ma mniej. :tak:

sorrki ze dopiero teraz jestem ale po 7 rano zadzwonila tesciowa ze tesc ma atak kolki nerkowej okazalo sie jak pojechlismy do Opola potem do szpitala z tesciem ze ma jakies kamyczki i to boli.. w kazdym razie juz jest lepiej jest na tabetkach przeciwbolowych i lepiej sie czuje

a u mnie.. hmmm jeszcze troche tempka spadla.. szykuje podlazd dla czerwonego kabrioleta :)
Oj kolka nerkowa.. wiem co to znaczy.. mój M miał parę razy, masakra.. tez jakies kamyczki malenkie ma.Ale dawno już nie miał ataku, więc byc moze mu sie rozpuściły. Stosował się do zalecen to może pomogło:tak:

Kochana niech ta baba z czerwonego kabrioletu pojedzie objazdem i zabłądzi gdzies po drodze;-):-D

reklama
dziekuje za gratulacje
mój pierwszy test miał czułość 10, dzisiaj dla pewnosci kupilam sobie kolejnych kilka i te wszystkie są na 25, i zrobiłam tescik po południu i wyszła druga kreseczka. Jeszcze jutro rano powtórze test dla pewnosci.

;-)Nektarynko oby ta pani w czerwonym kabriolecie przemknęła jak piorun i zapaliło się zielone swiatełko na staranka:blink: trzymkaj się kochana:tak:
ostatnio jak zaczelam pic ziolka to tak zazwyczaj @ trwa 6 dni a wczesniej trwala 4dni i to 2 normalne a 2 prawie plamienia.. ale mialam zaburzoną prolaktyne i dlatego tak to bylo a teraz juz jest chyba ok bo mam normalne @..

Kochana niech ta baba z czerwonego kabrioletu pojedzie objazdem i zabłądzi gdzies po drodze;-):-D
tiaaa objazdem, który zajmie jej 9 miesiecy aby dojechac.. moze nastepnym razem jej dam takie wytyczne
dziekuje za gratulacje
mój pierwszy test miał czułość 10, dzisiaj dla pewnosci kupilam sobie kolejnych kilka i te wszystkie są na 25, i zrobiłam tescik po południu i wyszła druga kreseczka. Jeszcze jutro rano powtórze test dla pewnosci.
sikaj z ranca.. tak najlepiej.. gratulcje juz skladam:)

Cześć dziewczynki.Mój mąż poszedł do pracy,ja coś spać nie moge i przyszłam sie przywitać :-)
Nektarynko daj wytyczne żeby jechała objazdem i długo,długo nie przyjeżdżała;-)
Katrinka7 jeszcze raz gratuluje.Spokojnych 9 miesięcy:-) Miłego dnia kochane:-)

reklama
Jedna w dol to zaden problem.

A oto moja buzia teraz: :-)
Dzis tempka w gore i to raczej nie jest bezowulacyjny!
A tak wogole witajcie!
No to super:-) Działacie, działajcie:tak::-)
A u mnie taki skwar, że cięzko wytzrymac. Juz o 7 rano jak szłam do szpitala na badania to było parnie. A terz to szok:szok: Pranie się pierze, zaraz biorę się za sprzątanie łazieneczki a potem reszty mieszkanka:tak:Dzis przyjeżdża M!!:tak::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry