Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)no to juz przynajmniej wszystko wiesz a luteine czy duphaston bo to podobne to wiekszosc z nas ja zna... to tylko moze pomoc fasolce bo pomaga jej sie zagniezdzic a potem utrzymac ciaze wiec bez obaw mozesz zazywac... ale szkoda jednoczesnie ze fasoli nie maTak jak obiecałam dziewczyny.. pisze po wizycie u gin. Ciąży brak. Dostałam luteine na wywołanie okresu i jak dosten to w 17 dniu cyklu mam brac 10 dni i tak cały czas... przez 4 miesiace ( na tyle mi przepisała). Janiki mam w pecherzykach i powidziała ze trzeba wyregulwac itp. Mówi ze jak nawet w tym czasie zajde w ciaze to tez te tabletki pomogą;-) Brała któras z Was te tabletki? Pozdrawiam gorąco!!!!

Tak jak obiecałam dziewczyny.. pisze po wizycie u gin. Ciąży brak. Dostałam luteine na wywołanie okresu i jak dosten to w 17 dniu cyklu mam brac 10 dni i tak cały czas... przez 4 miesiace ( na tyle mi przepisała). Janiki mam w pecherzykach i powidziała ze trzeba wyregulwac itp. Mówi ze jak nawet w tym czasie zajde w ciaze to tez te tabletki pomogą;-) Brała któras z Was te tabletki? Pozdrawiam gorąco!!!!
ale bynajmiej wiesz co i jak robić 
ach a teraz sam w baseniku będzie się bawic :-(
od wczoraj czuje 
zyziak i co jak tam?trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok!
a,ja widzialam dzisiaj trzy bocianki:-)