• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Patysia- dziękuję za wszystkie info. mam nadzieję że się uda. Jutro zakupię teściki i zacznę testowanko- ciekawe czy tym razem zaskoczymy.
A tak na marginesie to dzięki za podpowiedź z tym suwaczkiem, bo nie miałam pojęcia gdzie się to robi i nie bardzo miałam czas poczytać.

Serdecznie pozdrawiam

reklama
A ja mam jeszcze jedno pytanie, bo spotkałam się dwoma sprzecznymi informacjami. Pytanko dotyczy przytulanka- mój gin mówi, że lepiej co drugi dzień bo zbyt często osłabia chłopaczków, a gdzie indziej znalazłam wypowiedz, że częstsze wzmacnia.
A wy jakie macie na ten temat zdanie.

Patrysia86 dziękuję bardzo;) mam nadzieje że jeszcze w tym roku bede sie cieszyła ciążą. Tobie życzę spokojnej ciąży i zdrówka:tak::happy2:

agniesiak85 dziubasek słodziutki fajniutki! :-)

agniesiar ja mam na ten temat takie zdanie ze nic na siłe, kochać się wtedy kiedy ma się na to tylko ochotę.

Patrycja- ja jeszcze nie kupiłam tylko podpytywałam dziewczyn, ale jutro kupię w aptece bo owul. się zbliża i nie chcę przegapić ale jak nie wyjdzie to za miesiąc zamówię na allegro bo są tańsze, więc po co mam przepłacać.

Witaj Kinga85 :-).

Agniesiak85, ale Ci zazdroszczę:-) Piękne maleństwo :-):-). Rany, kiedy ja ujrzę taki cud ???

Byłam dziś u swojej gin, niby wszystko jest w porządku, ale... kazała poczekać do poniedziałku, jak nie dostanę miesiączki to zrobić jeszcze raz test, gdy wynik będzie ujemny to wywołać miesiączkę Luteiną i potem zacząć brać Clostilbegyt i Duphaston . Taką kurację mam stosować przez 2 miesiące. Jeśli przy 3 cyklu dostanę miesiączkę ( nie będę w ciąży) to mam umówić się na usg żeby mogła zobaczyć co i jak ....
No i trochę mnie zestresowała bo potem jeśli u mnie będzie ok to mojego mężusia czeka badanie nasienia :-( a jeśli u niego będzie ok to ja będę musiała zrobić badanie na drożność jajowowdów (a słyszałam, że to b. nieprzyjemne i bolesne badanie :-(:-(:-(. )... Może wiecie coś więcej o tym badaniu ???

A w ogóle to niby jest ok, ale opowiadając mi o tym wszystkim wspomniała coś o wielopęcherzykowych jajnikach ?!?... kurcze co to jest ?? ale nadmieniam, że nie mam policystycznych jajników bo przecież by mnie na to leczyła i powiedziałaby mi o tym. Zresztą nigdy nie miałam czegoś takiego :szok:. Po dzisiejszej wizycie powiedziała, że jest w porządku. Może poprostu moje jajniki mają taką strukturę ... Kurde... denerwuje się tym trochę...:-(:-(:-(. A ja jestem pierdoła, że się jej nie dopytałam a teraz siedzę w domu, myślę o tym i tylko się stresuję :((((

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry