P
patrysia*
Gość
JUSTYSA witaj i zycze owocnych staranek

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cześć dziewczyny
U nas ok, od rana poza domem. Dopiero co wróciliśmy i teraz czekam na obiad bo zamówiłam.
Wczoraj wieczorem porozmawiałam z synkiem pytając go czy chciałby braciszka czy siostrę to powiedział mi że siostre ale po chwili krzyknął że barata. nie jest zdecydowany;-) Mówi do mnie; Dzidzia będzie w brzuchu mamy
i bedzie płakała :-) hehehe niesamowita rozmowa to była.
A tak wogóle to powiedział że Mikołaj w tym roku w prezencie podaruje mu siostre albo brata :-)Cudowny prezent by był dla wszystkich...
Madziass oj pamietam jak to było z tym cycoleniem... aż mnie sutki bolałyale potem jaka ulga jak wyssał wszystko. Najlepszego dla was!
![]()
jutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-) fotka taka troszkę niewyraźna, ale może niebawem będę miała lepszą:-)
Zastanawiam się bo my zaczynamy od listopada starania... chciałabym bardzo na świata w grudniu być obdarowana takim prezentem..
jestem teraz spokojna bo była cisza co bardzo się ciesze że daje znać że wszystko jest dobrze:-)Dziewczyny meldujemy się po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki, więc z USG wychodzi, że jesteśmy w 13t4djutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-) fotka taka troszkę niewyraźna, ale może niebawem będę miała lepszą:-)
Zobacz załącznik 156544
a co do przezierności no wiesz że do 14 tc robi się a ty już masz 14 tc hmm oby zdążył ci zbadać bo wtedy to już dzidzia większa i tego się tak nie widzi bo już tak od 11 tc się robi
Myślicie że jest możliwe zajście w ciąże za pierwszym razem w pierwszym cyklu ?Zastanawiam się bo my zaczynamy od listopada starania... chciałabym bardzo na świata w grudniu być obdarowana takim prezentem..
to bedzie musiał być cud..
ja jestem tego przykładem i kilka kobitek na tym forum także;-)serduszkowanie u mnie było jedno i to rano(podobnoż rano jest lepiej)i udało się jestem dzisiaj w 19 tc:-)ale powiem ze przed tym serduszkowanie starankowym 4 dobre dni miałam z M przerwe aby chłopaczki mocno "wystrzeliły"
może to tez coś daje;-)ale tez i może się nie udać co niezałamuj się tylko walczyć walczyć az fasolka będzie
:-)Dziewczyny meldujemy się po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki, więc z USG wychodzi, że jesteśmy w 13t4djutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-) fotka taka troszkę niewyraźna, ale może niebawem będę miała lepszą:-)
Zobacz załącznik 156544
Normalnie szok:-) Cieszę się, że dzidzia zdrowa
WITAM KOBITKI:-)
Mój synuś od wczoraj daje kopniaczki i to takie ze jak kopnie to w tym miejscu brzuszek się podnosijestem teraz spokojna bo była cisza co bardzo się ciesze że daje znać że wszystko jest dobrze:-)
Kurka a jednak synuś Ciebie;-) Może jeszcze coś się zmieni na usg..ja obstawiam córkę dalej u Ciebie;-)
Ja już się nie mogę doczekać kiedy mój Dziubasek będzie tak kopniaki mi zasuwał;-)Kurka a jednak synuś Ciebie;-) Może jeszcze coś się zmieni na usg..ja obstawiam córkę dalej u Ciebie;-)
![]()

jeszcze troche i się dowiemy na 100%
juz się nie mogę doczekać
ale powiem ci że ja juz się przyzwyczaiłam że możliwe że synek
mówie do brzuszka po imieniu czyli Alanek że np.do M coś trzeba kupić i tamto zrobić Alankowi
ale jak okaże się że dziewczynka to będe miło zaskoczona:-)u ciebie to nie mam wogóle wątpliwości i obstawiam Tomaszka
:-)i w owulke i wogóle po waszym optymizmu wiem że synuś wam się chowa w brzuszku:-)Cześć.Agapas - co u Ciebie, czy nadal nie masz @, a może już testowałaś i coś wiesz?
Pozdrawiam i trzymam kciuki!