• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam

U mnie dzisiaj bedzie szal bo przylatuja do nas na tydzien moi rodzice a tu do tego ta spozniajaca sie @. Rozmawialam z mezem, zapytal czy poczekam do srody zeby bylo tydzien po- to juz bedzie na 1000% wiadomo, wiec sie dobrze sklada- dzisiaj nie mialabym czasu kupic testu, jutro pojedziemy i tak na zakupki, wiec rano w srode bede trstowac. Boje sie ze cos sie jednak poprzestawialo, chociaz kiedys czekalam z 28 dni do 32 ale to byly poczatki po odstawieniu tabletek, a teraz minal 7 cykl wiec chyba raczej...nie chce sie nakrecac ale z kazdym dniem rosnie nadzieja ... Pozdrawiam
Trzymam kciuki Olu!!:tak::-)

reklama
Już tłumaczę. 11 dostałam plamień, 12 zaczeło normalnie lecieć. Ze skrzepami. Trwało to do 13. Później 15 miałam brązowe plamki, myślałam że to resztki po okresie, lecz to trwało może pół dnia, nawet krócej. Wczoraj współżyłam z mężem i pojawiło się różowe plamienie które również parę godzin leciało. A cykl w sumie liczy się od okresu ale ja sobie zawsze inaczej liczę od dnia kiedy mie się skończył. Takze na normalne myślenie to jest 6 dzień cyklu.
eee kochana to zle liczysz nikt tak nie liczy.. liczy sie od 1 dnia normalnego krwawienia a nie od plamienia czy tez od skonczonej @.. mam przelozyc przed kolano? czyli liczymy od 12 sierpnia czyli 6dc a nie 4.. nie wprowadzaj sobie zbednego zamieszania.. na Twoim miejscu dawno bym zrobila testa lub tez bete ja jak mialam krotki @ (za krotki) to robilam testa dla swietego spokoju)
Witam

U mnie dzisiaj bedzie szal bo przylatuja do nas na tydzien moi rodzice a tu do tego ta spozniajaca sie @. Rozmawialam z mezem, zapytal czy poczekam do srody zeby bylo tydzien po- to juz bedzie na 1000% wiadomo, wiec sie dobrze sklada- dzisiaj nie mialabym czasu kupic testu, jutro pojedziemy i tak na zakupki, wiec rano w srode bede trstowac. Boje sie ze cos sie jednak poprzestawialo, chociaz kiedys czekalam z 28 dni do 32 ale to byly poczatki po odstawieniu tabletek, a teraz minal 7 cykl wiec chyba raczej...nie chce sie nakrecac ale z kazdym dniem rosnie nadzieja ... Pozdrawiam
co Ty tu jeszcze robisz a nie lecisz do apteki?przynajmniej dla zaspokojenia naszej ciekawosci bys zrobila

Witajcie dziewczyny:-) w sobotę miałam rewelacyjny dzień, bo nic mnie nie bolało, nie muliło i wszystko mogłam jeść:-D niestety już w niedzielę i dziś nie jest tak kolorowo, bo z rana zaliczyłam rzyganko:baffled: ale najważniejsze to, że z Sóweczką wszystko w porządku, do badania nie chciała się ustawić tak, że musieliśmy robić przerwę:-D ale NT wyszło mniej niż 1mm, więc w porządku:-) wrzucam foteczki Sóweczki:-D

Zobacz załącznik 157523Zobacz załącznik 157524Zobacz załącznik 157525

MAMA SÓWKA suuuper wieści to teraz nic innego jak się cieszyć:-)ps.a jakiś procent co do plci:-pwiem że moze to być mylne jeszcze ale ale jednym tu z forum już coś powiedziano i się potwierdza płeć do dzisiaj;-)ps.śliczne zdjęcia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Sówka piękne zdjęcia.
Nektarynko taki krótki okres o niczym nie świadczy wspominałam ostatnio o tym lekarzowi to powiedział że widocznie taki krótki był ( ostatni również taki był )

reklama
:-);-) witam staraczki, ja właśnie pomalowałam szopkę i biorę się za domowe porzadki oraz obiad. U mnie w tym cyklu fasolki nie będzie na 100% bo przytulaqnko było tylko rza 5 a potem pielgrzymowanie do Maryji i refleksje sie mnożyły czy warto tak na siłe i na przekór woli Bożej może On ma wobec nas inne plany!!! my narazie stopujemy i nic na siłe musimy dojrzeć do podjęcia pewnych decyzji:confused:
Wam wszystkim życzę powodzenia w starankach i od czasu do czasu zajrzę do Was;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry