• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To jest 4 dzień cyklu. Test nie robiłam poczekam jeszcze troszkę i zrobię, przy drugiej ciąży test mi pozytywny wyszedł dopiero po 2 tygodniach od skończonej @. Zobaczymy
dziwne
piszczesz ze 4dc czyli 1dc byl 14 sierpinia a 15 sierpnia pisalas ze sie "@ wczoraj skonczy" czyli mialas 1 dzien krwawienia.. no to czegos nie rozumiem.. jak mozna miec tylko 1 dzien krwawienia i uznac to za normalny @? a wczoraj plamilas w 3dc.. no to na co czekasz? aaa i czy @ byl normalny ze skrzepami czy jakis inny?
PS jak ty liczysz dni cyklu?

Kroptusiu co tam u Ciebie? trzymasz sie jakos? trzymam kciuki i zycze wytrwania..

Ola dawno Cie nie było.. poczekaj troszke a jak nie mozesz wytrzymac to zatestuj..

Ostatnia edycja:
Już tłumaczę. 11 dostałam plamień, 12 zaczeło normalnie lecieć. Ze skrzepami. Trwało to do 13. Później 15 miałam brązowe plamki, myślałam że to resztki po okresie, lecz to trwało może pół dnia, nawet krócej. Wczoraj współżyłam z mężem i pojawiło się różowe plamienie które również parę godzin leciało. A cykl w sumie liczy się od okresu ale ja sobie zawsze inaczej liczę od dnia kiedy mie się skończył. Takze na normalne myślenie to jest 6 dzień cyklu.

WITAM:-)
KROPTUSIU oj przykro mi :-(takie smutne więsci na przyniosłaś co mam nadzieje że niedługo to tyyyylko dobre i trzymam za to kciuki:tak:

Trzymam kciuki za testowanka:-)

reklama
Witam

U mnie dzisiaj bedzie szal bo przylatuja do nas na tydzien moi rodzice a tu do tego ta spozniajaca sie @. Rozmawialam z mezem, zapytal czy poczekam do srody zeby bylo tydzien po- to juz bedzie na 1000% wiadomo, wiec sie dobrze sklada- dzisiaj nie mialabym czasu kupic testu, jutro pojedziemy i tak na zakupki, wiec rano w srode bede trstowac. Boje sie ze cos sie jednak poprzestawialo, chociaz kiedys czekalam z 28 dni do 32 ale to byly poczatki po odstawieniu tabletek, a teraz minal 7 cykl wiec chyba raczej...nie chce sie nakrecac ale z kazdym dniem rosnie nadzieja ... Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry