• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Starałam się zrobić moją komórką zdjęcie z USG ale niestety jest słabej jakości więc póki co muszę poczekać aż mąż wróci i zrobić jego telefonem zdjęcie.

Dziewczyny ja mam pytanie czy wasze suwaczki też się spieszą? Tzn. mam na myśli to, że jak się wpisze przewidywaną datę porodu to wiek płodu obliczają dokładnie od ostatniej miesiączki a nie tydzień czy dwa później. Da się to jakoś skorygować?

U mnie wszystko ok.Kacperek w porządku:-) Przypomnij mi kochana czy ja miałam Ci napisać co na początku jest potrzebne-chodzi mi o ciuszki,czy co do szpitala bo ja mam skleroze:-DPrzepraszam:zawstydzona/y:
:-)Co potrzebne na początku:tak::-) Co do szpitala to mam w gazetkach i ulotkach, nawet odchaczac w nich można przy pakowaniu:tak:Bo są takie kwadraciki z boku:tak:Tylko właśnie nie wiem co na początek i ile tego mam kupowac.. np body z dlugim rękawem..itd..:zawstydzona/y::-)

reklama
Dziewczyny ja mam pytanie czy wasze suwaczki też się spieszą? Tzn. mam na myśli to, że jak się wpisze przewidywaną datę porodu to wiek płodu obliczają dokładnie od ostatniej miesiączki a nie tydzień czy dwa później. Da się to jakoś skorygować?
suwaczki zawsze licza od dnia ostatniej @ dlatego dzidzia jest o dwa tygodnie starsza,czyli jak jestes w 6 to w 4 jak w 10 to w 8 i tak dalej:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry