Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tam samopoczucie?:-) Ja dzisiaj wszystko na raz robie,szukam sobie zajęcia ,mąż w pracy i mi sie nudzi:-)Jestem Madziu!
Z tego co kiedyś słyszałam to na usg widać że bije serduszko ok 6 tygodnia.Który to będzie tydzień jak pójdziesz 19 października?Madziu co myślisz o tym by np. tak ok. półtora tygodnia wcześniej przed następną wizytą pójść do innego lekarza, żeby zobaczyć czy bije serduszko? Strasznie się denerwuję, że jak pojadę 19 października t mi lekarz powie, że nie ma jeszcze serduszka.
Nie myśl za dużo,wiem że łatwo mi mówić ale wszystko będzie dobrze.Madziu samopoczucie dobre. Nic mi nie dolega, siedzę sama i rozmyślam i wiesz jak się za dużo myśli to głupie myśli przychodzą do głowy. Mój M wróci dopiero jutro pod wieczór.
Wiesz co ja zapytam mojego gina,bo będe do niego chyba szła.Tylko coś sie tam wybrać nie moge:-)No właśnie jedni mówią, że około 5 tygodnia słychać a inni, że dopiero ok. 6 tygodnia. A jak ja bym szła 19 października to będzie 7 tydzień. Wiesz chyba zajmę się czymś i nie będę wymyślała.