Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamiętam,że jej mąż był w szpitalu.Kurcze mam nadzieje,że wszystko jest oki.Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.
Dzięki za rady, spróbuje Jelp w takim razie.
A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.

Zobaczymy jak bedzie u Ciebie. BuzkaJustyś myśle że najlepiej sie uspokoisz jak pójdziesz do lekarza.Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobregotak sie boje i martwie
Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.
Dzięki za rady, spróbuje Jelp w takim razie.
A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.
ps.no co ty już urodziła jak szybciutko
a wy to będziecie mieli super prezencik
ja mam termin na 14 stycznia;-)Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobregotak sie boje i martwie

Mnie też na początku brzuszek pobolewał
Ale skonsultuj sie jeszcze z lekarzem tak dla pewności