• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.

Dzięki za rady, spróbuje Jelp w takim razie.

A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.

Madziaasku nie wiem co u Agnieszki. Powiem szczerze że boję się jej zapytać. Nie wiem czy pamiętasz ale jej mąż był i chyba nadal jest w szpitalu więc nie za wesoło.

A tak wogóle to wiecie że ja mam termin na grudzień na Święta a na tamtym moim wątku grudniowym jedna dziewczyna już się rozpakowała. W 29 tygodniu urodziła 2 dziewczynki.
Pamiętam,że jej mąż był w szpitalu.Kurcze mam nadzieje,że wszystko jest oki.
No co ty mówisz już sie rozpakowała,szybciutko:szok:

Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobrego:(tak sie boje i martwie

DZIEŃ DOBRY:-)

Mam nadzieje że wszystko jest u niej dobrze:sorry:ps.no co ty już urodziła jak szybciutko:szok:a wy to będziecie mieli super prezencik :-Dja mam termin na 14 stycznia;-)

Czesc dziewczyneczki u mnie dzis niepokojacy dzien,dalej mnie tak dziwnie bolo brzuch i mam wrazenie ze jest napiety chyba pojde do gina po poludniu moze wszystko ok,a moze sie cos dzieje niedobrego:(tak sie boje i martwie

ja tez tak myśle lepiej iść do ginekologa wtedy najlepiej się uspokoisz:tak:

Witajcie babeczki:-)
U mnie dziś szaro i buro i ciemno za oknem, brrrr.:-(
Justyś najlepiej bedzie jak lekarz Cię zobaczy. Daj znac jak wrócisz i nie zamartwiaj sie na zapas Kochana. Może po prostu brzuszek sie rozciąga, przecież teraz tyle zmian zachodzi w Tobie:tak: Mnie też na początku brzuszek pobolewał:tak: Ale skonsultuj sie jeszcze z lekarzem tak dla pewności:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry