• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Objawy:
- *14 dc _ 36.8
*15 dc _ 36.9
*16 dc _ 36.9
*17 dc _ 37.2
*18 dc _ 37.3
- wydzielina wodnista z bardzo delikatnym przekrwieniem
- pobolewanie głównie z prawej strony podbrzusza
- cycochy wielkie i tkliwe
- cykl ostatnio zwykle 24 dniowy a średnia normalna temp to max 36.9 (przed owu ok 36.4):confused:

reklama
Dzień Dobry:-) Muszę się Wam pochwalić
laugh.gif
wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł
p.gif
mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia
laugh.gif

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

no i jestem,bylam u gina,przyjal mnie bez problemu z dzidzia wszystko ok,cale szczescie ale dal duphaston i nakazal lezec,lepiej dmuchac na zimne,jeju ale mi ulzylo,M byl caly czas ze mna i jakos przezylam ale stresa mialam ogromnego!,dzieki dziewczyny za rady:*:)

bardzo się ciesze odpoczywaj jest i bedzie dobrze:tak:

Dzień Dobry:-) Muszę się Wam pochwalić
laugh.gif
wczoraj Mężuś poczuł pierwszego kopniaka od Sóweczki i tak szalał z radości, że mało domu nie rozniósł
p.gif
mega się śmialiśmy, a potem popłakaliśmy się ze szczęścia
laugh.gif

GRATULUJE PIERWSZEGO KOPNIACZKA!!!

MADZIAS ja używałam BEBILON PEPTI tylko to jest już mleczko takie zastępujące tzn.jak ma na alergie dzieciątko na nabiał:tak:może akurat nie będziesz musiała używać tego mleczka bo może coś zjadłas i to synka uczuliło bo też karmisz z piersi i może dlatego;-)a jak się bedzie utrzymywać to do dermatologa i polecam kąpiele w emolientach to sa płyny najlepsze np.Oiltaum ,Emolium ,Oillan itp.bo mój synek przez alergie na nabiał miał AZS i te płyny bardzo mu pomagały bo wszystko go swedziało i tez był niespokojny nawet noce nieprzespane a drapał się az do krewki a one mu pomogły i goiła się skórka:tak:

DZIEŃ DOBRY:-)

Ja miło zaczełam dzień bo pierwszy synek kończy 2 latka a drugi synek zaczyna 27 tc :-D

bardzo się ciesze odpoczywaj jest i bedzie dobrze:tak:

GRATULUJE PIERWSZEGO KOPNIACZKA!!!

MADZIAS ja używałam BEBILON PEPTI tylko to jest już mleczko takie zastępujące tzn.jak ma na alergie dzieciątko na nabiał:tak:może akurat nie będziesz musiała używać tego mleczka bo może coś zjadłas i to synka uczuliło bo też karmisz z piersi i może dlatego;-)a jak się bedzie utrzymywać to do dermatologa i polecam kąpiele w emolientach to sa płyny najlepsze np.Oiltaum ,Emolium ,Oillan itp.bo mój synek przez alergie na nabiał miał AZS i te płyny bardzo mu pomagały bo wszystko go swedziało i tez był niespokojny nawet noce nieprzespane a drapał się az do krewki a one mu pomogły i goiła się skórka:tak:
Wszystkiego najlepszego dla synusiów:-)
Patrysiu położna powiedziała żebym kupiła mleko HA i zobaczymy czy przejdzie. Ja też kąpie w Oilatum i kremuje małego Oilatum soft

Cześć dziewczynki. Ja dziś mam lenia strasznego. Nic mi się nie chce no i to cisnienie mnie dobija. Raz w górę raz w dół.
Justyś to jest nas dwie do leżenia. Bardzo się cieszę, że z maleństwem wszystko w porządku.
Mamo Sóweczko gratuluję pierwszych kopniaczków.
Patrysiu wszystkiego najlepszego dla synka i kruszynki.

Cześć dziewczynki. Ja dziś mam lenia strasznego. Nic mi się nie chce no i to cisnienie mnie dobija. Raz w górę raz w dół.
Justyś to jest nas dwie do leżenia. Bardzo się cieszę, że z maleństwem wszystko w porządku.
Mamo Sóweczko gratuluję pierwszych kopniaczków.
Patrysiu wszystkiego najlepszego dla synka i kruszynki.
Może to ta pogoda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry